1.-.- nem azért írtam le, hogy alacsonyabb vagyok, mert ennek bármi köze is lenne ahhoz, hogy emo lettem, csak marhára fáradt voltam és kihagytam egy-két odaillő mondatot, ezért én kérek bocsánatot, tehát nem azért írtam. Hogy nézne már ki, ha minden alacsony ember emo lenne xD?
2. sapkafej. Úgy értem azt a zenét hallgatom és azt a stílust követem. Egyébként így használják ;) mondok egy példát: punkok. -Például ott egy punk.- Akkor most nekik miért "nem tudod megállni", hogy be ne szólj? Most én is elkezdhetném kiforgatni a másik kommentjeit, de az elég gyerekes lenne.
3. Tehát mégegyszer nincs semmi magasságbajom :D. Csak kimaradt egy kis rész + a kötözködős résznél még jó kiegészítés. Egy 2 méter széles, kigyúrt állatnak biztos nem szóltak volna be így :).
4. amugy ennek sok kommentnek a lényege az lett volna, hogy az emo nem a szomorúságot jelenti, mégcsak nem is az érfelvágást, csak egy stílus aminek ugyanúgy van kultúrája, bevett szokásai, meg szélsőségei is(kicsit sok is), meg nem is igazán az öltözködés mutatja meg, inkább a zenei ízlés azt, hogy emo-e vagy sem.
5. Meghát, mindenki szabadon választja meg mit követ, csak ha már lövet valamit akkor azt tisztán tegye, tehát ne legyen divatmajom. Meg döntsön szabadon, éljen ahogy akar, amíg nem sért ezzel másokat. Tehát ha láttok egy érvagdosós tini kölyköt aki úgy néz ki mint egy emo. Akkor először kérdezzetek rá valakitől, hogy van-e rá oka, hogy azt tegye és ha nincs akkor ugassátok le nyugodtan :D. De, ha lehet ne azt mondjátok rá, hogy "emós", hanem hívjátok nyugodtan pózernek.