1. bazs; xD szegény
2. macleod szentem azok valami goth-féleségek lehettek vagy nemis tudom, de pap csuha? xD de állat.....nah látjátok az emocore-nál is valahogy így lehetett..."érvágás de állat", de közben nem is tudták, hogy valószínűleg a személynek szörnyű élete lehet és csak még képtelen volt rá tényleg megtenni(vagy később meg is tette)ők meg csak úgy lemajmolták, mindne mást figyelmenkívül hagyva.
3. egyébként szentem senkit se érdekel, de én sem a divat miatt lettem emocore. egyrészt egy ideig utáltam, de igazából nem is volt rá okom, mert nemis ismertük..csak beszélgettünk róla az iskolában és elég durva dolgokat mondtak össze róla. De így rájöttem, hogy csak azért nem szerettem, mert mentem a tömeg után és hát a tudatlanság nagy hatalom, mert követjük. Utánna néztem és először annyira ellentmondáos dolgokat találtam, aztán elkezdtem hallgatni mindenféle emocore-nak címkézett zenéket. Meg angol oldalakon olvasgattam. És végül összeállt a kép. Aztán így semleges lett az emocore számomra nem bántottam, de nem is nyúltam, hozzá. Azt tudni kell, hogy koromhoz képest elég alacsony vagyok és nem sportember. Aztán valahogy egy-két dolog (naggyából az egész életem :D)xarul alakult és hát elkezdtem eléggé szomorkás zenéket hallgatni, aztán egy kis harmadik-generációs emo-t is ala F.O.B ami ilyen nemis tudom hybrid emo/pop-punk :D és talán az javított kicsit a kedvemen. Utánna már nagyon megszerettem a stílust. Egyébként amikor a többiek megtudták, hogy emocore lettem akkor rájöttem kik az igazi barátok.... Amugy nállam is megy ez a hátam mögött összesúgnak, meg a belémkötősdi...de igazából ez is csak azt erősíti bennem, hogy mekkora egy féreg faj ez az ember, mert hát amikor egy sík részeg, marijuana szagú 17 éves fél-cigány elém áll(persze kigyúrt, akkora vállakkal,hogy a folyosón nem fér el), hogy: -"Nah, mivan emós kutya?" a póló persze fordítva volt rajta de nem gond....