1.htr93 emok is írnak és nem emok is. Valszeg nem, azért szidják néhányan(nem mindenki!!! mielőtt valaki felcsattanna)a stílust, mert ők is azok. xD
2. ÁÁ Zsuzsa a Shrek 2 is nagyon állati angolul. Nagy kár, hogy rengeteg poént nem tudtak átrakni magyarba, és általában azért, mert magyarul nem lett volna vicces.
3. A szembe lógó haj bevallom fogalmam sincs honnan jött, de erősen kétlem, hogy Bill-től :D. A korai emocore bandáknál nem volt jellemző, szóval nem igazán tudom. Most a hajam röviden és tömören: nem fekete!(ugyanis nem is muszály feketének lennie ez csak egy téves elképzelés) hátul ritkított és borzolt elől pedig lesimított.
4. nickiiii16 én is hetero vagyok és van barátnőm ;). Valószínűleg minden heteroszexuális emo-t ismersz és mindeggyikről tudod, hogy nem kell senkinek. :)
5. Aki vagdossa magát az (a) komolyan sújos problémái vannak, tehát van rá oka...rendben ezt megértem, (b) van aki csak divatból csinálja...nah azoktól két dolgot kérek az egyik, hogy ahogy Zsuzsa is írta hosszan, a másik meg, hogy mindezt ne emo-nak öltözve, mert a sok pózer már így is túl sok kárt csinált a stílusban. Tegnap például eggyik ismerősöm egy baromira idióta emo-t fikázó viccet mondott el nekünk. Valahohy nem láttam az összefüggést az emo-k és a sírva villanykörtecsreélés között.