• Haonwell
    Hello megint mindenki,

1. Mester a vicc marha beteg :D. Tudom, hogy arra céloztál, hogy homokosok, csak abban a pillanatban kötekedni akartam. "és mégis mivel adtok többet az életnek???? egy pár homokos kis senkiházival?????"- Nem minden emo homokos. Nem is mindtam, hogy többet adnánk, vagy többek lennénk bárkinél is. Ha olyat írtam amiből ez jött ki, akkor bocs, nem úgy értettem.
    2. Zizou nem, nem vagyok eltévedve. Az emo tényleg az emocore(emotive hardcore) rövidítése. Lehet, hogy egy-néhány banda zenéje már nem éppen "hardcore", de ez van. A zene alakul és fejlődik.
    3. Cat igazad van, rosszul fejeztem ki magam. Inkább úgy írom, hogy nyíltabb emberrel. Legalábbis én és szűk emo-ismerőseim köre úgy vesszük, hogy most nem abból áll az élet, hogy most egész nap szomorúak vagyunk. Inkább csak élvezzük az életet, mégha nem is a legjobb.
    4.Ben C, miért mi a baromság?
    5.Nem mondom, hogy a legjobb stílus a világon, mégcsak azt sem ,hogy követendő stílus. Csak aki szeret így élni az had éljen. Az ilyen érvágdosós, "örökkévilágfájdalmamvanbazdki" pózerek meg keressenek más stílust. Ők gondolom egymást majmolják ebben az érvagdosásban, de igazi emo szerintem nem csinál ilyet. Meg aki meg akar halni az nem csak vagdossa magát, hanem komolyan meg is teszi.
    6. Upon beauty rests is nagyon jó.