• Haonwell
    Üdv mindenkinek,

Csak most kapcsolódok be a témába, de már úgy az első három általam elolvasott post-ból láttam miről szól a dolog. :D Arról, hogy szidtok egy stílust amit közel sem ismertek...
    1. Az EMO nem egyenlő a HOMO-val! Mesteruur, a homo azt jelenti azonos.
    2. Ismer itt valaki akár egy emo-t is(de igazit)?
    3. az emo nem egyenlő az emotional szóval. EMO=EMOCORE=EMOTIVE HARDCORE
    4. Bármíly hihetetlen a TH nem emocore banda! Csak azért hiszik azt, hogy az, mert scene haja van az énekesnek, de egyébként a zenéjüknek köze sincs az emocore-hoz.
    5. Az igazi emo nem vágdossa magát;). Ha egy fekete hajú gyerek eléd ugrik az utcán és azt mondja ő emo és vágdosni kezdi az ereit az két dolog lehet: a; pózer b; goth. Ha pózerrel állsz szenben akkor nyugodtan kiabáld azt, hogy "pózer!", és rugdosd is meg a nevemben ;). Ha a b; változattal találkoztál akkor valszeg nem fog eléd állni és vagdosni.
    6. igen én is emo vagyok, de nem cigizek, nem vágom magam és nincs örökké világfájdalmam. Csak szeretem és követem ezt a stílust, hallgatom a zenét és élem a kis emo világom. Anélkül, hogy ezzel bárkit is bántanék, sőt ahogy a barátaim elmondták még élvezik is, hogy emocore vagyok, pedig zelőtt ők is útálták a stílust.
    Az az igazság, hogy ti csak azt csináljátok amit a tömeg csinál.... útáltok valamit amit a tömeg is... most épp az emo-t. A pózereket nem sajnálom, mert ők baxtak el mindent, de a normálisakat miért?