• haxoror
    #220
    Na jó, szerinted a világban van a hiba pedig BENNED van a hiba TE vagy a nemátlagos és ezért kitaláltad hogy a világ a rohadt mert elutasítja az életmódodat.
    Nekem nincs problémám az élettel, talán az lehet az oka hogy férfinak születtem és ezt az utat is járom nem pedig egy "ez még nem döntötte el hogy melyik oldalt választja" ember vagyok.

    Említetted hogy meg akartak késelni a hajad miatt.
    Nos, én biztos hogy a kinézeted miatt nem bántanálak de ha ezeket a szövegeket élőben mondanád nekem egy kicsit ideges lennék az biztos és simán elzavarnálak, nem a kinézet a gáz hanem amikor valaki elkezdi magyarázni hogy őt el kell(?) fogadni olyannak amilyen, na itt jönnek a problémák.
    Nem, nem kell elfogadni, az általod oly nagyra becsült liberális világlépbe az is beletartozik hogy az ember nemet is mondhat arra ami neki nem tetszik.

    A probléma a buzikkal és az egyre nyíltabb szereplésükkel az hogy egyfajta példát, egy lehetséges (és sajnos egyre inkább elfogadott) életformát mutatnak a fiataloknak, és minemellett a jóérzésű embereket a hányinger fogja el ha két bauzit látnak egymást taperolni az utcán.
    Én például nem nagyon szeretném hogy a fiam egy buzival barátkozzon vagy divatból lánynak maszkírozza magát és 50 méteről már ne lehessen megállapítani a nemét.
    Ja és unokákat is akarok majd szóval aki a buziság elfogadásáról kezd vetíteni a fiamnak az felkészülhet rá hogy kitaposom a belét, mert ilyen rohadt agresszív vagyok ha a fiam és a családom jövőjéről van szó, nyugodtan elítélhetsz érte.