• prezideente
    Vérpistitől meg az érfelvágástól eltekintve akkor is 13 évesek hallgatják ezt és ha véletlen megértik a szövegét meg az egészenek a lényegét ez akkor is kicsit gáz sztem :S.
    H ne legyek félretájékozott direkt olvastam dalszöveget... Az egész másról se szólt csak h milyen rossz a világ... Igen kellenek az ilyen számok is de 1részt ne legyen mind ilyen meg ha meghallgatsz 1 happens againt a végén mégis ott van h vegyük elő a józan eszünk vagy ha mondhatok számícímet prayer of the refugee valahol azért legyünk igényesek a dalszövegre az oké h a világ nem tökéletes de nem ezt kéne 13 éves emberekbe sulykolni, illetve nem csak ezt, hanem még mellé azt is h küzdeni kell h ne ilyen legyen és igenis lehet boldog életed Vérpisti csak tenni kell érte nem a szobádban emózni meg naplót írni, h neked mennyire fáj a világ fájdalma...
    És ha már szóba került a sum 41 az egész chuck nem túl életvidám de azok a srácok mentek önkétes munkára meg jótékonyságmeg mittomén... sztem ez 1 követhetőbb példa, főleg 1 12-13 évesnek, mert nem akarom őket megsérteni de továbbra is azt gondolom h egy ennyi idős gyereknek még nincs kiforrott személyisége