• Rise Against
    én sajnos nem vagyok ennyire toleráncsos, ha korlátolt sötét emberekről van szó.
    Milyen jogon oltasz le egy egész, fiatalokból álló embercsoportot, aminek a te életedre igazából 0 hatása van? Megérteném, ha a felnőttek között nagy lenne az emo mánia, de ne felejtsd el, hogy mivel 18 éven aluliakról van szó, még csak rohadtul most fejlődnek és sokmindenen átesnek, mire rájönnek hogy ez nem jó, és felérnek a te élettapasztalatban bővelkedő bölcs, toleráncs szintedre.
    Azért remélem jóképű, elbűvölő, elismert, kultúrált fiatalember vagy, aki sokmindent elért az életben. Csak azért remélem, mert ez kell hozzá, hogy jogosan legyen arcod és osszad a tömeget.
    De én nem idegesítem magam, sajnos vannak ilyen emberek. Ha a hippi korszakban élnénk őket oltanák. A társadalomnak mindig van egy rétege amit verbálisan támadni lehet, ha épp szófosása, vagy feltűnési viszketegsége van az embernek. Én sem avatkozok bele, ha nem tetszik, tartsd magad távol tőle, ahelyett, hogy undorodva mutogatnál: fúj, nem olyan mint én.
    És közben lehet, hogy szarabb ember vagy? Mert az azon múlik, hogy mennyit teszel másokért, és nem azon, hogy éppen buzi, vagy idétlen vagy.