-
basztatás? dehogy, sőőt nagy mosollyal :] olvastam a soraiadt, mert faszán leírtad a frankót ;] ha a mostani "emo-láz" előtt láttad volna élőben bellZ-t (bal srác a banneren) mit mondtál volna, hogy
"fúúúúj ez meg micsinál hülye buzi"
vagy
"nézd már, milyen laza divatos fickó, festi magát, igényes, régi cuccokba jár, egyszóval jól néz ki maga az ember"
ez is jól leírja hogy akik mondják meg hangoztatják hogy emo-k, azok a 13-14 évesek akik a milliben eljátszák a sírás rívást, meg kimennek a margitszigetre hogy berughassanak emo-tali néven
tudom mert voltam már ilyenen (nem azért mert én is ott akartam lenni, épp ezért hogy lássam mit neveznek Ők emo alatt)
gondoljatok bele abba, pár éve mikor bejött eminem-fiftiszent meg a satöbbi hány ember lett (a fiatal korosztályból) vér-rapper? a piacok nyomatták ezerrel a nevükkel ellátott cuccokat, stb, most az emo került sorra, sajnos az igazi értelmét így el is vesztette a tömegszférában...
sebaj, én nem vagyok emo, de mégis ;]
ja és visszatérve, a megjátszott érzelmességhez, van egy 22éves srác, lentebb már linkeltem róla(buzis szőke, szóval csajnak néznéd :D, na a barátnőmbe kajak bele van zúgva, és ha nem ír vissza neki a msn-en a barátnőm, már hívja telón, hogy miért csinálja ezt? miért nem lehet szeretni őt? miért ... stb. én bedepizik sok-sok időre, " gáááz, nagyon gáz...
az érzelmességről is sokan egyből az ilyenekre asszociálnak, meg a nyápic nyafogásra...
én érzelmesebb vagyok az átlagnál...sokkal, képes vagyok olyan helyzetekben elérzékenyülni (akaratlanul) amiken más ember nevetne, ez nem gáz, nem szégyen, ezt én erényként fogom fel, így sokkal több élményt "gyűjtök" be, és több emlékem marad meg, a régebbi időkből...
pl. tegnap este kinyitom az ablakom, sötét van, kopog az eső a veluxablakon a fejem felett, halkan fütyül a szél, rágyujtok egy cigire (gáz hogy dohányzom, de hát ez van, igyekszem letenni), fülembe az mp3 és Caramel - Te vagy a világ számát kerestem ki... haveri kör " fúúúj buzi vagy hogy ezt hallgatod?" ... de mégis meghallgatom, mert szeretem, mert előhoz régi érzelmeket, érzéseket, amikre örömmel emlékezek vissza, az első csók a tóparton az esőben a barátnőmmel, stb. majd fogmosás, befekvés az ágyba, és igy, örömmel és nyugalommal alszom el...
hisz akkor boldog csak egy ember ha belső nyugalmat élvez, és nem töpreng, tudatosan vagy tudatlanul, hogy kivel mivel milyen gondja van...
én erre törekszem és ehhez remek segítség az én fajat érzelmességem :)