Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy nektek emosoknak mit jelent a fekete-fehér kocka ??????
Mert olyan bõszen használjátok.Tudjátok egyátalán mit jelent ? Ska . 1960 óta a fekete-fehér a néger-fehér összetartást jelképezi .
Hogy tudjátok ti magatokat emo-s nak nevezni????? Nem veszitek észre hogy a stilusotok(hogyha lehet annak nevezni)összevan lopva !?
Miért mondom hogy összevan lopva ? Mert ez az igazság. A Ska nagyai most szerintem forognak a sirjukba ha látják ezt .
Nah meg hogyha már valaki hc-zenét hallgat akkor egybõl le emozzák ? De vajon miért is ??? Mert azt is maguknak tulajdonitotta az emo .A régóta lévõ kulturákat szégyenititek meg!
Nem tudom hogy meddig lesztek igy,a gyökeretek nincs is .
Remélem értelmes vissza szolást kapok 😊!
maradtam ennél, csak pont ahol ez fehér az enyém ott kockás ... és ahol ez kockás az enyém ott fekete 😄 /nemtaláltam rola képet :$

u dont have to listen anybody else but me
majd még teszek be még ennél a srácnál is sokkkkalllta durvább srácokat, van sok ilyen ismerõsöm myspace-n 😄 száááánalom 😊
a slip-ont most indulok megvenni...
/myspace-en irta egy gáré, hogy a mammut-ba látott ilyen vans grafitis slip-ont de már csak pár darab volt, ma megnéem pár helyen aztán mondom hogy miva' ...
Fekete cipõ volt rajta, bakancsszerû és mégsem az, elején fehér fém körívvel (jobban nem lehetett látni, mert eltakarta a nadrág vége). Fekete zsebes nadrág, fekete (talán kord) ing, de bõ, rálogott a nadrágra, feketére festett haj, fekete szem és szemöldök. Az arcát szinte alig lehetett látni, emiatt álltam meg, hogy jobban megnézzem mirõl is van itt szó. A fiú (egyértelmûen az volt, és egyáltalán nem volt buzis) lehetett kb. 17-18 éves, nagyon sajnáltam hogy nincs nálam kamerás mobil 😊 Nagyon brutál volt, egy jelenség. Mellettem állt a táblánál két lány, õk is lopva õt nézték.
es akkor csak neked meg nekemk lesz olyan a vilagon es majd fuhu de neznek a csajok az utcan! :p .D
és EZ fiú? <#szomoru1>#szomoru1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
na ilyenekrõl lévén szó énis letagadnám hogy ímó vagyok...
sztem õ simán buzi, aztán így elrejtheti mert a nembuzi emo-k is hasonlóképp néznek ki...
vagy nemtudom de ez bizony szupergáááááz

A Fehérvári uton mentem tegnap a Móricz felé, de még mielõtt a 4-es villamos megállójába értem volna, vannak ilyen bazinagy deszkafalak, rajta táblák hogy "gyalogosforgalom a túloldalon" (építik a metrót). Tehát: cipõbolt - 4-es villamos - moric körtér.
Járd körbe, ugy biztosan megleled. Éjjel 11 volt, csak a kirakatot láttam, nem mentem be.
/sõõt, a zone bezárt :[
/de ezt a kosztolányist vész esetén megnézem hátha...
sakkmintásat nemveszek mert mindenkinek olyan van...
meg még ez jön be naggyonnaggyon, de iylet még lábon sem láttam itthon, nem h boltban...

amúgy emo <> buzi, csak manapság ez a sok kis köcsög aki nem tud mit kezdeni magával az kezdte el ezt...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ilyenetet --------->

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Pontosan 😄😄
De ez annyira szánalmas....mindegy én szeretek rajtuk röhögni, bár mellette egy kis idegesség is felhalmozódik bennem..De azért linkelhetnénk pár nagyon gáz kemény emo vagyok arcot! Régen azé néztem be ide me volt azon röhögni, most már miért nincs?😞😊
"The trees move. Do you not see it?"
nekem tetszik... én hordom nem te 😄
1. en se szeretem a rappet, de nem is fikazni akartam, hanem ramutatni a kozos vonasokra
2. en is szeretem a metalt, de nem dicsierni vagy fikazni akarta, hanem ramutatni a kozos vonasokra
3. Adam is beal mint ahogy bealnak a rockerek, rapperek es a plazacicak, csak mindenki a maga stilusa szerint
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"I wish my lawn was emo so it would cut itself."

Miért jó az EMO torta?
Mert felvágja magát...
A bicikli nem kezd el rap-elni, ha láncot raknak rá.
2.Metál bandákról egy szót sem írtam.
3.Én is szeretem a rockzenét és a metált, de itt most per pillanat Ádám képeire reagáltam, mivel ez egy emo-s topik és nem rockzenei topik.
a metal bandak bealasat meg nem kell komentalni (plane a keves tehetseguek probalnak kinezetukkel es bealasukkal kitunni). regi kedvencem Blackmore akkor hires, hogy nem laccanak erzelmek az arcan es csak penget kemenyen (kiveve a ´74 Deep Puple California Jamet, ahol hozza vagta a gitart a kamerashoz is)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Miért jó ez neked?<#szomoru1>#szomoru1>