3589
-
lord nihilus #1504 az utolsó sorokban nagyon szép gondolatok vannak
énis kb így vagyok bizonyos dolgokkal(csak én cigi helyett akkuszt.gitározni szoktam nyugalmamban :D ) -
#1503 jó,hülye vagy nemérted :S -
#1502 de most komolyan, amíg irtad nem futott át az agyadon hogy mekkora baromságot kérdezel? diszkósok szexelnek? vagy félnek hogy a kidurran a gumi és AIDS lesz? :D vagy az ekitől nem áll fel neki? kb. ekkora faszságot kérdeztél -
#1501 egy kérdécs volt,és nem hozzád szóltam,csupán nembírtam megállni ne kérdezzem meg :| -
#1500 jajmar ez mindenkinek jol all ezert ilyen nepszeru -
#1499 Hüha :)
ez a "kettönk közös ügye"
és az
"EMOk dungak"-rol
hát hogyismondjam....ja igen. Elfogyott a gyogyszer. -
#1498 most a kettőnk közös ügyétől eltekintve, te direkt járatod le itt magad?
papok szüzek? iggeeeen, azért megy mind vizitdíjat fizetni a teniszkönyökére :D -
#1497 EMO-k dugnak?:O
vagy sírnak mert attól félnek écesek lesznek,vagy sírva nyomják :|
[kíváncsi vagyok] -
Abruzzi #1496 Vmi ilyesmi fogalmazódott meg bennem is :O szal részemről is ugyanez.:D -
#1495 nem rémlik hogy basztattál volna :] sebaj, én is szeretlek -
Bammy #1494 Ezt kurva jól leírtad! Már látom hogy nem vagy olyan kis búzer divat"emo" mint akik manapság emonak nevezik magukat, szal bocs ha régen basztattalak! Félreértés volt. -
#1493 a punkból fejlődött ki az emo, hogyanis szidhatnád? D: -
#1492 nahmost egy kis szünet megyek érfelvágós doktor hauzt nézni meg a "nagy emos" sztárocskás hirozt
(csak tudnám mikor találták ki hogy emos a föszereplö...) -
#1491 Esetleg megállsz, megszemléled, megsajnálod szegény madarat, és nem hagyod ott, hogy még átmenjen rajta 500 auto, hanem kivágod az egyik kukába, vagy mittudomén. Egy példa volt.
(hint: más?: höh, megdöglött. érdekel is engem, sietek -.-) -
#1490 Pedig a '60as évekbeli (vmikor az elején nemtudom sry) popfesztivál nagy durranás volt, akkor volt az elsö ilyen nagy hippi-tüntetés mifene Montanaban. De nem vitatkozom :)
Mellesleg alterego vagy ciánkáli tuti van, én télen még láttam bennt trapézos izét, még fikáztam is egy adagot mert az az egy valami rém szörnyü volt, szorri. Blaha melletti alterego közelében a Dohány utca sarkán van egy hasonlo bolt, Rocker-punkos botlnak néz ki de hidd el olyan dolgok vannak ott....fúh, hát nagyon :) -
#1489 Jó, ha van otthon egy pintyed, aztán megdöglik, akkor ok hogy elsírod magad, elvégre a háziállatod.
De ha látsz egy döglött galambot az utcán, akkor azért csak nem.
Ezzel az erővel egy tök ismeretlen ember temetésén is oda lehetne menni az özvegyhez sírva és részvételt nyílvánítani...(kicsit durva példa). -
#1488 #1482: Jah, a szex jó dolog, de az esetlegesen jövőbeli 12 éves gyerekemnél ha fiú lenne, ha lány, nem szeretném ha végigdugná a fél kerület(et) :)
#1483: Pesti vagyok, jah, van egy pár hely...Iguana, ciánkáli, alterego, usa hippi shop (lol) esélytelen...Pont tegnap jártam körbe ezeket...aztán felbaszták az agyam hogy sehol nincs semmi, és vettem 19 rugóért egy kurva farmert a levis shopba...azóta is anyázom magam.
Jimiről nyugodtan mondj hülyeséget, majd kijavítalak :)
Amúgy szvsz az volt a hippi korszak, de persze nem tudhatok mindent helyesen. -
#1487 Nem erröl van szó, egy verébtöl nem ölöd meg magad, max ott mindenki elött elsirod, dehát ez van
Én is ebböl a fajtábol vagyok (sajna??-irták már) de még madárért nem sirtam :D
Sajnos az érzelmességhez hozzátartozik a hevesség, illetve a tulreagálás, amiböl lesz könnyen a depi. Nem, nem a koncert.
Engem akkor sem tudtok lenyomni, Nálam Depresszió->Wisdom->MCR->Romeo et Juliet opera zenealbum (Aimer rulz^^) :D -
#1486 Egy EMO-s átlagos napja...:
8:00 - Ébredés. Tükörbe nézni, majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 - Előző pont miatt öngyilkosság megkísérlése. Sírás.
9:15 - Két sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 - Kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 - Fürdöszoba: eltávolítani a testszőrzetünket, hajbelövés, körömfestés, smink. Sírás.
11:00 - Az új képeket feltölteni a myspace-re. Emailek lebonyolítása. Myspace-en megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod. Megírni,hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 - Néminemű táplálék elfogyasztása. Tokio Hotel imádás.
13:00 - Sírás.
13:25 - Msn-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 - Megosztani a világgal a fájdalmaidat. Sírás.
15:00 - Végre kimerészkedhetsz az utcára.Elmész a barátaidhoz megbeszélni a legújabb dark divatod. Kollektív sírás.
17:00 - Vacsora, könnyekkel kísérve.
18:00 - Msn, myspace és társai.
20:00 - Fürdés, smink eltávolítása. Tokio Hotelre sírás.
20:45 - Smink nélkül a tükörbe nézni, majd szembesülni, hogy mennyire ronda vagy. Sírás.
23:00 - Myspace-en összegezni a napodat. Elköszönni a netes haveroktól.
00:00 - Lámpaoltás. Kis pityergés Tokio Hotelre még mielőtt elalszol.
nem megsértődni -
#1485 (korszakrol még annyit én az 1960as fesztivál(ok)ra gondoltam) -
#1484 Hehe...
Elég nagy korlát lenne ha én pl bőrkabátot hordok és csak rockot hallgathatnék :)
Persze javarészt azt hallgatok, de pl amikor itthon lenyomok egy ilyen kombót: The Crown -> Seal -> Buckethead -> Shakira
Na ilyenkor néznek a lakótársak hogy mifaszvan :D
Az érzelmességgel meg semmi baj nincs, viszont a radikális eseteknél valamilyen orvosi beavatkozásra van szükség...
Ez vonatkozik az érzéketlenekre, akik mennek az utcán és agyonrúgják ami kisebb náluk, meg az érzelmesekre is akik meglátnak egy elgázolt verebet és leugranak a 10-ről. -
#1483 Nem tudom milyen érdekeltségü vagy, Pesten lehet kapni még egyes helyeken, nem is vészes áron (ha én ballonkabátot tudtam venni magamnak)
Jo, igen, Jimi Hendrix megint más, szerintem azért ne feszegessük ezt nagyon, ezt annyira nem ismerem, nem akarok valami nagy hülyeséget mondani -
#1482 Rapper--> laposmellkeményvagyokharmincötkilovasággyal ?? na? :D
diszko talán "a szex és a szipu" (habár az elsö nem feltétlenül rossz)
nemtom :\
-
#1481 Ja várj, korszakot tévesztettünk :D
Én a woodstock meg jimi hendrix korabeli egyedekre gondoltam :)
(apropo, olyan cuccok kellenének nekem...megagigatrapézfarmer meg hasonlók :D csak sehol sem kapni). -
#1480 Minden stílusnak megvan a "hétköznapi basztatóneve".
Emo -> buzi
Rocker -> csöves
Diszkós -> keményvagyoknegyveöntkiló
Rapper -> [nemtom] :D
Egyébként még a 2 jellemzésbe amit leírtál belevenném hogy "derondacsaj" :D
Továbbá az ilyen hülyeségeknek, mint pl az érfelvágás stb stb szintén megvan a többi stílusba a megfelelője (amiért a szülőknek kéne lekeverni egy olyan pofont hogy a fal adja a másikat).
Emo -> érfelvágás, depresszió
Rock -> macskagyilkolászás (hajdanában blackmetalos körökben népszerű volt)
Rap -> keménykedés
diszkó -> [na ezt sem tudom]
Nah, most már minden stílus legidiótább képviselői nekemeshetnek, mert azok úgysem fogták fel hogy mit akartam írni.
-
#1479 kibővítettem az uccso hsz-em ha érdekel vkit. -
#1478 öööööö...dnb-t?
Ezt annyira nem tudom, de ahogy ismerem öket inkább pop-fanatisták voltak :\
Mondjuk ez a "vissszavonult hippi" kicsit durva összehasonlitás, talán inkább jobb az "átlényegült", vagy valami hasonlo :] -
#1477 13-14? már olyan öregek? láttál volna olyat amit én... kis 12 éves szerencsétlenek... -
#1476 Tehát az emos egyfajta visszavonult hippi.
Nem iszik, eszi és nem szívja a növényeket, nem bulizik, nem tüntet a kegyetlen világ ellen és nem jár tarkabarka rikító színű ruhákba, inkább a nagyi kardigánjába.
Ha a hippik nem rockot hallgattak akkor mit? -
#1475 basztatás? dehogy, sőőt nagy mosollyal :] olvastam a soraiadt, mert faszán leírtad a frankót ;] ha a mostani "emo-láz" előtt láttad volna élőben bellZ-t (bal srác a banneren) mit mondtál volna, hogy
"fúúúúj ez meg micsinál hülye buzi"
vagy
"nézd már, milyen laza divatos fickó, festi magát, igényes, régi cuccokba jár, egyszóval jól néz ki maga az ember"
ez is jól leírja hogy akik mondják meg hangoztatják hogy emo-k, azok a 13-14 évesek akik a milliben eljátszák a sírás rívást, meg kimennek a margitszigetre hogy berughassanak emo-tali néven
tudom mert voltam már ilyenen (nem azért mert én is ott akartam lenni, épp ezért hogy lássam mit neveznek Ők emo alatt)
gondoljatok bele abba, pár éve mikor bejött eminem-fiftiszent meg a satöbbi hány ember lett (a fiatal korosztályból) vér-rapper? a piacok nyomatták ezerrel a nevükkel ellátott cuccokat, stb, most az emo került sorra, sajnos az igazi értelmét így el is vesztette a tömegszférában...
sebaj, én nem vagyok emo, de mégis ;]
ja és visszatérve, a megjátszott érzelmességhez, van egy 22éves srác, lentebb már linkeltem róla(buzis szőke, szóval csajnak néznéd :D, na a barátnőmbe kajak bele van zúgva, és ha nem ír vissza neki a msn-en a barátnőm, már hívja telón, hogy miért csinálja ezt? miért nem lehet szeretni őt? miért ... stb. én bedepizik sok-sok időre, " gáááz, nagyon gáz...
az érzelmességről is sokan egyből az ilyenekre asszociálnak, meg a nyápic nyafogásra...
én érzelmesebb vagyok az átlagnál...sokkal, képes vagyok olyan helyzetekben elérzékenyülni (akaratlanul) amiken más ember nevetne, ez nem gáz, nem szégyen, ezt én erényként fogom fel, így sokkal több élményt "gyűjtök" be, és több emlékem marad meg, a régebbi időkből...
pl. tegnap este kinyitom az ablakom, sötét van, kopog az eső a veluxablakon a fejem felett, halkan fütyül a szél, rágyujtok egy cigire (gáz hogy dohányzom, de hát ez van, igyekszem letenni), fülembe az mp3 és Caramel - Te vagy a világ számát kerestem ki... haveri kör " fúúúj buzi vagy hogy ezt hallgatod?" ... de mégis meghallgatom, mert szeretem, mert előhoz régi érzelmeket, érzéseket, amikre örömmel emlékezek vissza, az első csók a tóparton az esőben a barátnőmmel, stb. majd fogmosás, befekvés az ágyba, és igy, örömmel és nyugalommal alszom el...
hisz akkor boldog csak egy ember ha belső nyugalmat élvez, és nem töpreng, tudatosan vagy tudatlanul, hogy kivel mivel milyen gondja van...
én erre törekszem és ehhez remek segítség az én fajat érzelmességem :) -
#1474 aham, meg a '80as évekre, az elsö emocore zenekarokra (Rites od Spring).
Lényegében majdnem ugyanaz, csak az emos nem sziv, és rockot hallgat :D -
feamatar #1473 thx, mostmár mindent értek. :)
respect; ez jó volt -
#1472 Ez az élet szeretete, az érzelmek szeretete engem a hippikorszakra emlékeztet. -
#1471 Ja és a 'hivatalos' megnevezés nem boy, hanem emo kid... -
#1470 Ezt sikerült jól leírnod
És tényleg nem kell senkit szidni, aki vagdossa az ereit az minél hamarabb vágja fel és patkoljon el, mert megérdemli, ha van ennyire hülye.
Aminek indult, az az ÉLET SZERETETE, az ÉRZELMEK SZERETETE, dehát ezmár 20éve volt, hova az a mai ifjuságnak...
Az emo mára már valoban csk egy kultusz maradt, demár mintha eztmár leirtam volna egyszer...
-
#1469 Nyugi már...
Az emo valójában csak egy misztikum.
Nincs olyan hogy emo, emos, emo görl, emo boy...
Ezek nem léteznek.
Itt van pl VRSDM. Ő emo, de nem mondja magáról hogy emo, mert nem emo. Akiket meg belinkelünk - mert ők mondják magukról hogy emo - azok nem emosok, és ha nem hiszed, VRSDM kifejti neked részletesen.
VRSDM pedig tényleg nem emo, csak emos cuccokat hord, de valójában nem emos cuccokat hord, mert ha nincs olyan hogy emo - ugyebár egy emberre sem illik ez a kifejezés - ezért olyan sincs hogy emos cucc.
Próbáltam nem érthető lenni :)
Megjegyzés: VRSDM, nem basztatni akartalak, ne vedd annak, nem annak szántam. -
#1468 Ti az életet szidjátok, amibe beletartozik a punk és a rock is. (De akár mondhatnék bármilyen más stílust is.) Ti mivel szidjátok az életet, ami nagyon is jó, csak meg kéne találni az értelmét, magatokat is szidjátok. "Szarnak tartod az életed? Halj meg!" -
#1467 Ez pontosan így van. :D -
Dorricaa #1466 Az emok nem vagdossák az ereiket!!Igaz télleg vannak oylanok de azoknak segitség kellene és odafigyelés mert azélrt csinálják ezt mert megutálták az életet!!És jó lenne ha nem szidnátok őket mert ennyi erővel mi meg a rockereket meg a punkokat is szidhatnánk de nem szidjuk -
#1465 A konformista szemetek!
És a gyümölcsöcskét ki siratja? Elszakitották szegény családjátol, fürtjeitöl? Ö már nem is számit???