Hát, izomagy, gondolkodhatnál egy kicsit! Én sem kedvelem az EMOkat, de nekem legalább van okom rá. Sok barátom halt meg emiatt a retek style miatt.
Ettől függetlenül én rocker vok, és érdekes módon teljes életet tudok élni, ezzel együtt. Sőt, ha látnál, nem mondanád meg rólam, h milyen zenét hallgatok.
Viszont azt sem tudom, mit szeretsz a tuc-tucban, amikor annak végképp nincs értelme. Szövege nincs (vagy ha igen, az annyi, h "mennyünk tengerpartra és b@sszunk"), értelme meg pláne nincs. Zenei értéke nulla (de inkább negatív előjelet adnék neki). És ha nem lenne hangszeres zene, akkor nem tudták volna létrehozni ezt a vackot sem.
Jah, és beszólogatunk a nálunk kisebbnek? Hmm... nem gondolod, h ez NEKED gáz? Meg a barom haverodnak... Nem akarok nagyképűnek látszani, de sztem a 60kgmal, meg a főiskolai aikido tudásommal sz@rrá vernélek mindkettőtöket (nő létemre). Ezt onnan tudom, h egy kicsi, vékony, szálkás ember sokkal gyorsabban mozog, mint egy nagydarab izmos állat. Ez pedig tapasztalat.
Innentől kezdve nem tudom, mire van ekkora pofád.