Te beteg vagy ember, az a szó hogy tolerancia mond neked valamit?
Az hogy vkit képesek vagytok piszkálni amiatt hogy EMO-s arra mmutat rá hogy degenerált bunkók vagytok. Nekem se tetszik a emok öltözködése, és nem hallgatok emocionális zenét, de ettől függetlenül nem leszek se bunkó, se agressziv se emossal se senki mással csak azért mert nem tetszik valami...
"szánalmas emosok , punkosok , rockerek , rapesek , és a többi hasonló szánalmas stílus, mindegyik úgy öltözködik meg él mint a majmok" te most itt konkrétan azokra a stílusokra utalsz akik még hangszeren játszanak (kivéve a rap, de az más kategória). Lehet hogy számodra nem előnyös a külsejük, de ha ők "kiírtanád" akkor ugyan ki a faszom fog hangszeren játszani? a klasszikus zenészek, de nem hiszem hogy te valaha is egytlen egy Beethoven szinfóniát is végighallgattál...
Marad a tuc-tuc.. hát abból köszönöm én nem kérek mert én meg azt nem tartom zenének hogy 3 basszushang megy 10 percen keresztül alatta meg egy szarrátorzított női hang vinnyog...
"kis magán történet: 4en voltunk, jöttünk haza a disco-ból este és sötét, volt egy csapat moslék ( kb 6-7 ember ) a járdán pont egy kivilágított kirakat előtt áltak , haverom volt olyan nagyszájú hogy közéjük csapott egy szép kis szöveget. Azok megindultak felénk , de mikor megláttak, akkor inkább buziságukat mentve elfutottak ... kb ennyit a moslékokról. Azt nem tudjuk miért, de biztos gyávák voltak. 6-7 emos nem mert kiálni 4 kigyúrt majd 150 kilós emberrel ?? Kb ennyit erről a gyáva fajról.... " --> fussunk össze egyszer amikor iaidoról jövünk haza haverral éles kardal... mi csak 2 en vagyunk de lehet ti 4 en is futnátok, pedig én vagyok 78kilo haver meg alig 60kilo...
De minek is foglakozom én veled, a TE FAJTÁD úgyis egy utszéli fára fog autóstól fölcsavarodni amikor a discoból betépve repesztetek haza... no comment...