• zvaragabor
    #131
    A homoszexualitás szerintem nagyon is természet ellenes.(ettől függetlenül nem fogom elitélni) A homoszexualitás nem az élettel járó dolog, hanem rendellenesség. GénHIBA. Szerinted miért él és létezik minden élőlény, és faj? Azért, hogy fenntartsák a fajt. És ugye 2 azonos nemű egyed nem fogja tudni(a csigáktól és társaiktól eltérve).

    Nah, témátol elkanyarodtam. Nekem is van egy barátom, aki emo-nak vallja magát, arcába lógó sötét haja van, kitűzői, losz profeccet meg blinket hallgat,(tokio-t nem), és hallgat keményebb rockot is(guns n, black sabbath...). Szal nem az a tipikus emo. És én elfogadom őt, sőt, a barátom. Ha ránéz valaki, azt mondaná, hogy ő egy Férfi, nem pedig lányos fiú. Néha borostás, normális pólókba és farmerban jár, barátnője van már rég óta.

    Szerintem a hazánkban az emo az egy divat. A fiatalok 99%-a(már akik emo-k) csak azt szeretné, hogy foglalkozzanak vele, és mivel bejött ez az új divat, ami pont megfelel neki, így ők is azt követik. Ezen felül tényleg semmi bajuk, lehet hogy nagyon jól élnek, de mivel ez a fejlehajtós, felakadt szemes az emo-k "védjegye", így ők is csinálják.

    Viszont még azt nem tudom, hogy az emo, mint stílusirányzat, honnan jött(mondanám azt inkább hogy korcsosult)? A Goth stílustból, vagy a divatpunk stílusból? Érdekes, mert a divatpunk az a punkból ered,(sex action, death kennedys, exploited...stb.) ami a kőkemény fellépésről ismert, durva szövegeket tartalmaz, pergős, durva ütemekkel, és hanggal ellátott műfaj. Ehez képest az emo sztájl sokkal inkább lágyabb, érzelgősebb, nőiesebb. Vannak kivételek, de többségében.