Valami ilyesmi érdekel engem is...ezért szoktam foglalkozni a témával.
Nagyon durva történeteket lehet találni itt ott. Olvastam olyat, hogy egy 16 éves lány, aki sikeres szinkronúszó volt, mindig mosolygott, tiszta életvidám volt, még az utolsó napján is. Az egyetlen jel amit mutatott, hogy elosztogatta a cuccait. Felakasztotta magát. Senki nem tudja biztosan miért...rengeteg dolog volt közölve róla, leginkább szerelmi bánatra lehetne gyanakodni, de véleményem szerint ennél valami sokkal komolyabb dolog állhat egy ilyen mögött. Nem olvastam végig az egészet, mert marha hosszú volt, de egyszer megteszem, és megpróbálom megfejteni hogy vajon miért történhetett.
Ebből is látszik hogy a "hobbi öngyilkosok" mennyire szánalmasak...nővérem is ilyen...ő már jópárszor próbálta, sosem sikerült neki...
És mivel a nővérem, ismerem eléggé, továbbá öngyilkos és öngyilkos között is tudok különbséget tenni, tudom hogy ha azt mondom neki hogy "ok, csináld", azzal pontosan azt érem el amit akarok...volt már rá példa..persze én voltam a geci...
Jópárszor elmagyaráztam neki hogy ha figyelemre van szüksége akkor ne ilyenekkel terrorizálja a családot, mert van rá humánusabb módszer..
Az összes többi hobbi öngyilkos is pont ilyen.
Meg akarod ölni magad? csináld...hajrá...
Ha már elmondtad, nem is akarod igazán, csak segítségért kiáltasz, nehogy véletlenül sikerüljön.