feamatar#1135
NEM SZIDOM ŐKET!!! röhögtünk rajta; ok; mert valhogy fura és meghökkentő volt a beszédje, és erre akkor pont nem számítottunk; lehet ha én ott megszólalnék ugyanúgy reagálnának; de nekem semmi bajom sincs az arabokkal... sőt... engem is nevette már ki meg piszkáltak hosszú hajam miatt; én rohadtul örülök hogy olyanok is vannak a világban mint az a csávó volt; mert érdekelnek a más kultúrák és nem tartom egyiket se alacsonyabb rendűnek mint mienket.
És ehhez tartozik az emo is: attól hogy van néhány hülyegyerek akinek "világfájdalma" van[ilyen szó hogy világfájdalom nincs; csak egy üres frázis; már akkor is utáltam amikor irodalom órán a spleenre használtuk :s] meg emos; az se szimpatikus hogy nőiesen öltözködnek... de egyébként zeneileg és életfelfogásilag is a többségük normális; csak a 12-16 éveses közt van pár aki gyökér és minden hülye divatot követ. A tokio Hotel meg annyira emo mint mondjuk anno a Nitro metal volt... komerciális f***; nekem nem jön be az emo zene; de emos ismerősömtől annyit sikerült észrevennem hogíy az emo nem eza Tokioi Hotel féle sux