• Match
    Akkor rosszul emlékeztem...

Valakit kinevetni a külseje miatt valóban nem szép dolog, ha nem tehet róla. Viszont ha valaki önszántából úgy néz ki, hogy az számomra vicces, akkor jót nevetek rajta...

Középsuliba volt egy osztálytárnőm, akinek egy ideg elengedett a szájában, emiatt a szája félre volt húzódva...elég látványos elváltozás volt. Na az ilyeneket nem illik kinevetni, gúnyolni, stb. Volt pár idióta, akik ezt megpróbálták, de én meg pár normálisabb osztálytársam nagyon hamar leállította őket...Nem azért mert kemények vagyunk, hanem mert normálisak, és többen mint ő :)

De ha valaki azt gondolja hogy ő attól lesz egyedi hogy a szemébe álla haja és hátradöntött fej nélkül nem lát előre, meg rózsaszín retiküllel mászkál hím nemű létére, akkor azt is megengedhetem magamnak hogy visítva röhögjek rajta az utcán. Ez sem szép dolog, de szvsz nem súlyos...
    Lehet valakinek ugyanígy vicces hogy nekem hosszú hajam van meg kopott bőrkabátom.

Sőt, mondok egy jobb példát. Most hogy megvan a poweriserem, szoktam vele mászkálni az utcán. Az emberek nagyrésze csak értetlenül néz, néhányan megkérdezik hogy mi ez, viszont vannak páran akik fenhangon röhögnek hogy "gyáááá bazzeg birodalmi lépegető, tudsz lézert lőni a szádból?"...

Én is ugyan úgy röhögök rajtuk, ahogy ők rajtam...mert megtehetem....az emo gyerek is megteheti hogy kiröhög engem, az más hogy én megkérdezném hogy "miért?" nem lekonyuló szájjal odébbmásznék.