• VRSDM
    1066 - az én képem külső látásból, simán nézhető pózer-nek, hogy tudnám leírni értelmesen, valamennyire ismerned is kell az embert bizonyos esetben, elvégre bárki nézhet ki emo-nak, vehet emo-s márkás cuccokat magára, befestheti a haját... de amikor a westend-ben azt látom hogy csupa emo márka, még a haja is feketére van mázolva feszül rajta minden mindenhol, (srác) és a haja öhm...a szemöldökéig nem ér, de azért besüti faxásra mert Ő emo ... na Ő egy pózer...

de pózer mindd aki egyik napról a másikra kitalálja magáról hogy ... hümm én emo leszek és akkor most veszek cuccokat és dejó tartozok valahova...
    ja meg szeretem az osztálytársam is, én mondom el neki mi ez az emo, én mondom el neki mit hogy miről mikor mennyiért stb. és erre hangoztatja terjeszti az igéjét hogy Ő bizony /ti szavaitokkal élve/ TRÚ EMÓS ...

na Ő is egy pózer ,,,
    /tavaly febr. óta már így öltözködök... mégsem mondom sehol soha hogy emo lennék

akkor, attól még hogy valaki érzelmes, érzékenyebb az átlagnál nem kell így öltözködnie, ha így öltözködik és ezért lesz érzelmes (vagyis játsza), akkor ebből lesz az hogy úgy mozog beszél "van" mintha buzi lenne (az ily módon megjátszó ember, megint pózer) ...

ha ránézel akkor látszik hogy ki pózer és ki nem (vagy lehet csak így azok látjuk akikre TÉNYLEG azt mondják hogy " ímó " ... nemtudom, levágós ha valaki nagyon erölteti és levágós ha valaki lazán él, de közben így ebben a stílusban érzi jól magát...

1067 - a hajbelógás...

nézd meg, elég brutál mód belód a haja (ismerem Őt személyesen), mégsem pózer ... a hajbelógós pózer az akit irtam fentebb, hogy csak azért berakja a haját hogy lássák hogy Ő bizony igazi emo... ezeken látszik is csak próbálkozik közben halál gáz a haja...
    de nézd meg a 1018-ast, egyik legnagyobb emo akiről csak hallottam, mégsem lóg be a haja ... /mint ahogy nekem sem annyira/ ... nem attól kel emo-nak lenned hogy belóg a hajad, és ez szintén elsőre látszik hogyha csak úgy ... na akkor emo vagyok , és befésülöm a 8centis kis fürtjeimet aztán derajlettem

1068 - kifejtem ... (mennyit okoskodok :D mint valami köcsög :D)
    az hogy valaki emo, az közel sem egyenlő azzal hogy buzi...
    ha valaki buzi, megeshet hogy emo körökbe keveredik, vagy keresi az ilyeneket, hisz közhiedelem hogy az emo fiúk javarésze buzi (ez fassszág)... a buzizás nem emo kellék, sőőőt, egyenesen kerülendő. ez is csak a mostani médiafelkapottság miatt lett (sztem javarészt a TH is közrejátszik)...
    lezárva az EMO nem buzi... ha valaki buzi és emo hát az pusztán véletlen
    /az meg hogy valaki azért buzulgat a képein mert Ő "trú" emós ... öhm, inkább buzuljon máshol...
    és téma nem téma, több discos buzit ismerek mint emobuzit, pedig mind2 téren sok ismerősöm van ...

1069 - nem! félreérthető lehettem, az megint az hogy ha már ekkora felkapott lett ez az emo dolog akkor megpróbálnak minden pénzt kihúzni a drága szülők zsebéből hisz az emok javarésze ... akarom mondani pózerek ... javarésze -14 éves ... és kikunyizzák hogy vans-mistery-dc stb.stb.stb.

én azt veszem fel ami jól néz ki, az más kérdés megint hogy ezek javarészt olyan ruhák amik belecsúsznak az emo öltöközdésbe ... másrészt az alkatom miatt kifejezetten előnyös a fekete nekem ...
    de nézd meg ŐT az egész emo mánia előtt rá úgy néznél hogy íjjj wazz hogy nézel ki, vagy úgy hogy, hmm egy extrémebb forma ...
    vagy
    rá úgy néznél hogy némá milyen buzis emo, vagy úgy, hogy ... aztaa de laza deszkás ( a haját-szakállát) leszámítva mégis totál úgy öltözik mint egy emo...
    nem a ruháról szól, vagyis nem a pénzről, hogy ahhoz hogy emo légy, muszály kell drága cuccokban lenned (az más kérdés hogyha megtehetem inkább adok rá)
    de a divatdolce&gabandaarmani srácokat kifejezetten nem csípem, az tényleg arról szól hogy " lááásd én megtehetem " ...

másrészt a nagyonemosmárkás cuccokban járó emberek javarésze megint pózer, hisz " én látszatni akarom hogy emo vagyok " ami újfennt pózerkedésre vall...

mondom sokadszorra, az igazi emo-k nem hirdetik, nem terjesztik, elvannak magukban, a haverjaikkal, és egyenesen ellenzik hogyha valaki kitalálja hogy, én most emo leszek és jiiippiii xD <3 ^^ stb. emo (szintén pózer) szokásokat irkálhatnak neten ésígytovább ésígytovább

még kérdés ? :D