Én győri vagyok és a lehető legjobb,hogy itt van az Audi több mint 5000 ember dolgozik ott nem számítva a beszállítókat akik szintén az Audiból élnek.Én is ismerek pár embert aki ott dolgozik én is voltam már ott gyárlátogatáson és mielőtt Audi nem volt itt addig 5000 embernek nem volt munkája,amúgy meg most elkezték csinálni az TT-ket azokhoz vették tudomásom szerint az új gépeket és ahhoz nem kell annyi ember,viszont nemrég építettek egy új szerszámkészítő műhelyt oda legalább 200 embert felvettek nem beszélve a motorokról,mert ugye a győri részleg feladata elsősörban a motorgyártás, tehát ez itt nem autógyár tulajdonkáppen motorgyár,mert itt csak TT-t csinálnak azonkívül meg baromi sok motort kocsikba. A Győri ipari parkba pedig közel 10 éves pályafutása alatt több,mint 50 cég települt,ami igencsak fellendítette a gazdaságot és eléggé felvirágoztataja a várost már csak a cégektől beszedett adó miatt is. Szóval az én szemszögemből nézve ezt a folyamatot inkább kedvezőnek látom,mint negatív eseményként.