• killer123
    "kis utánajárással sokmindenből lehet tesztváltozatot kapni"

Ez igaz DE.

1: A demo ugye tele van bugokkal, amire persze jobb esetben fel is hívják a figyelmünket a demo elinditásánál lévö kis ablakban. Ez csak egy demo verzió nem eggyezik meg a program teljes jogtiszta változatával blablabla.
    Ezeken mérlegelve eldönthetem hogy az adot prog fog e futni rendesen a gépemen, vagy levonom a következtetést hogy nem mert kevés a gépem, vagy egyáltalán nem tetszik amit látok (szar grafika, nehéz kezelhetőség stb).
    Ezekután demo uninstall és már döntöttem is hogy kell vagy nem.

2. Nálunk ugye a külföldről beszállitott programok késöbb jelennek meg mint mondjuk amerikában. Ja és az 1-es ponthoz még annyit hogy lehet nem is lessz belöle demo, akkor meg mi alapján döntsek ugye mert amit a dobozra nyomnak 3*3 cm-es kis shot-okat abbol nem derül ki hogy mi lapul a lemezen ugye.
    Többször jártam ugy demo hiányában hogy kiadtam az 5-10k-t és otthon meg vertem a fejem a falba hogy szar a prog mert a reklámszöveg egy kamu és gagyi az egész prog. Ment is a szemétbe vagy havernak ugye. A pénzem meg eluszott.

Na ezért jó ha leszedhetem a full-t (legyen 1 hónapos full a használhatósága de azidő alatt kiderül tuti hogy kell e nekem az a prog.)

Pl : Lineage 2 a gs ujságban ami full de ha kell a játék akkor meg kell venned mert lejár a 15 napos próba.De legalább a full-t tudtam kipróbálni és el is dönthettem hogy igen ez kell nekem. Irány a cd bolt és megvehetem.

Na igy kéne mindennel. Persze ez csak a játékoknál meg a programoknál müködik de igy jó lenne mindenkinek. De legalább lehetőséget kapnánk hogy ne olyan valamire adjak ki pánzt ami zsákbamacska. És a reklám az mind kamu. Ilyen graf meg olyan irányitás és huuuu de jó képszerkesztó ám azt kiderül hogy tök gagyi.