• Voltan
    Évi 2-3 CD, DVD? Hát, az rohadtul kevés. Én elég sok DVD-t veszek, havonta kb. kettőt. És igen, eredetit, nem nagy ügy kipengetni 2000 Ft-ot egy jó filmért. Ennél többet mondjuk ritkán adok érte, de szerencsére elég korrekt irányba halad a hazai DVD forgalmazás, sok az akció. Zenéket is szoktam vásárolni, bár azt ritkábban, egyre kevesebb zenét hallgatok manapság. Zenét töltök is néha, azért, mert olyan együteseket is hallgatok, akiktől itthon egyszerűen nem kapni semmit. Filmeknél is azokat töltöm le, amiket itthon nem lehet beszerezni. Premier filmeket pl. soha. Arra ott a mozi, vagy a téka. Játékokat viszont szedek a netről. Elég sokat szoktam játszani, és érdekelnek az új dolgok. Megnézem őket, ha tetszik, megjegyzem, és emberi áron később sokszor meg is veszem. Ami szar, az meg megy a kukába. És nem hinném, hogy valami felháborítóan jogsértőt tennék ezzel. Amit igazán jónak tartok, arra hajlandó vagyok pézt áldozni, amit nem, arra nem. És a fenébe is ilyen árért hadd legyen már jogom tudni, mi is az pontosan, amire pénzt adok ki. Filmeknél, zenénél tudom, játékoknál nem. Ezért előtte megnézem. És ne jöjjön senki az "arra ott a demó" szöveggel, mert az baromság.