heyman8909#11Nos az én véleményem, mellyel egyet lehet érteni, és ellene is lehet szólni:
- Processzorgyártók
Úgy vettem észre az Intel most egy kicsit nagyobb ütemmel fejlődött mint az AMD, de még mindig az AMD a jobb. Az AMD valami jó lépést tervezhet, megvette az ATI-t, és kettejük tapasztalata reméljük a mi javunkra fog vállni. Az biztos hogy az Intel jól összetákolta ezt a core2-t, de szerintem elsietik a 4 magot... - Játékkonzolok
Az biztos hogy a PS3 és a Microsoft üdvöskéje nem mutatott semmi újjat, csak teljesítményben izmosodtak. Ezzel szemben a Wii teljesen új játékélményével egészen jót produkált. Ha kijavítják a hiányosságait(felbontás, teljesítmény,...) újabb vásárlokat szerezhetnek. - Akkumulátorok
Hallottam a visszahívásról, várható volt hogy valamely téren lesz elöbb-utóbb egy hatalmas baki, a számítástechnika rohamos fejlődésének következtében. Ha azt mondják elértük a határt, de a váltás sokat várat magára, akkor én azt nem hiszem el. Szerintem az a 10 év az rengeteg, azalatt szerintem teljesen át fog még ez alakulni. - Grafikus kártyák
Az Nvidia újjított, az ATi még nem. Lehet azért mert az AMD felvásárlása után még nem tisztult le minden. Majd kiderül. Úgy gondolom az ATI jól járt az AMD-vel, és nagy jövőjük van még. - Adattárolók
A méret mellett ideje volt az elérhetőség idejével is foglalkozni. Még lehetne javítani rendesen, gyorsítani mindenképp. Az biztos hogy a DVD még sokáig elérhető lesz.
Összesítés:
Várom a 2007-et, kíváncsi vagyok mit hoznak a boltokba.