• totya4
    #221
    "ha kiakarod élni a te erősen radikális nézeteidet akkor menjél törni-zúzni az utcákra mint a sok hülye "divathungarista" okt.23-án,és majd jól megbasznak a rendőrök"

    Hm ez a zsidózás-cigányozás ami felé elment a topic elég érdekes, én mondjuk értékelem hogy itt legalább az emberek szabadon elmondhatják a véleményüket, de ez, ami itt fentebb idéztem felettébb érdekes, és ismét teljesen más téma.

    Ugyanis valójában történt, röviden, hogy 4 éve az mszp úgy került hatalomra hogy minden szart megígért a választóknak. El is kezdte a pénzszórást (amivel rövidesen taccsra vágta a költségvetést csak nem vallotta be), közalkalmazottaknak 50(!)% béremelés és hasonló eszetlenségek. Aztán ők is látták hogy valami nem stimmel, ezért kivágták meggyesit és berakták helyére a világ legnagyobb hazudozóját, ezt a gyurcsány szart. Hogy hazudozó, és az egész pártja az, az kiderült abból hogy ő maga mondotta el ezeket és ez nyilvánosságra került. A nép ezen felhergelődött, hiszen hazugsággal nyertek újra választást, tehát magyarul : nem legitim a kormány. Az ezek nyomán kirobbant felháborodás nem "utcai zavargás" hanem jogos népfelkelés volt. Az, hogy a hetihetes című kommunista propagandaműsor hozzáértői, akik közönséges szaros színészek mit mondanak, az normális embert nem kéne hogy befolyásoljon :) 1956 ehhez a ellenálláshoz képest sehol nem volt, hiszen nem az számít, hogy mi volt régen, hanem hogy ma, ebben a hazugságfolyamban az ember képest-e meglátni az igazat, és fellépni a bűnözők ellen. Ezek után jön itt valami kölyök, aki "divathungarista"-nak bélyegzi ezeket az embereket, akik nem féltek kiállni a nép igazáért, sőt rendőrökkel fenyeget, akik közül sokan az ominózus eseményeken közönséges bűnözőkként viselkedve vertek már megbilincselt embereket kamerák szeme láttára.
    Tény, hogy inkább a "kemény mag" képviseltette magát ezekben a megmozdulásokban, én inkább azon sajnálkozom hogy a többi ember otthon maradt és kushadt ahelyett hogy ezeket a gyurcsány bűnözőket meglincselte volna.

    Nem kívánok új vitafonalat nyitni, csak ez kikívánkozott :)