Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
HellSlayer #455 Levezetem, semmi gond: Úgy jött ki kérlek, hogy chavoo kikereste a küldik közül egy honlapon, hogy mi az ami egy fordulós, és jól fizet. ( (viszont baromi messze volt) Mindenki felvette a küldit, aki ventrillon volt.
(NEM 1 EMBER VETTE FEL A KÜLDIT ÉS SZÁLLÍTOTTAK NEKI 5-EN)
Mindenki szállította a sajátját, és 1 embernek kellett csak vezetni. Annyi részvétellel, hogy valaki kattint 2-t, mikor felveszi a mercküldit, és beáll a libasorba, majd 30 perc múlva kattint megint 2-t, 5 milla hullott volna az ölébe, és mondom, eközben lehet teát is főzni, meg diplomát írni, mert a ventrillot meghallod, a chatet nem. Ja hogy mégsem írtam hülyeséget..
És ne mondd nekem azt, hogy a hozzá állásomban nem volt segítőkészség, mert ez a kibaszott vita is azért folyt, hogy egyszerűbb legyen a kibaszott kommunikáció egymás között. És nem arról szólt ez a "gyertek ventrillora téma", hogy én a ti gatyátokban, és intim szférátokban turkáljak, vagy megismerjelek titeket.
Matekból jó voltam köszi, és nem én számoltam ki, hogy MAFBP-nek leszállítottunk 5en x darabot, és még hiányzik valamennyi. Aztán valami olyasmit olvastam, hogy a fennmaradt egység már elfér nála.. Az hogy ott nem sikítozott chaten, az meg szerintem az ő tévedése lehet. Én csak a libasorban voltam, és írtam a dipót, közben beszéltünk még 2 szót.
MAFBP-nek se kéne olvasni ezt a kibaszott chatet, ha ő is feltolná az arcát ventrillora, amikor neki is csinálunk küldetést. Ez a sok félreértés mind elkerülhető lett volna. Ebben nem értetek egyet?