Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
HellSlayer #447 Nem én voltam akinek letörik az ujja, engem az olvasás zavar:) gyorsabban írok billentyűvel, mint ahogy kiejtek egy szót.
Amúgy sajnálom, hogy így megfáradtál az emberektől.. ilyen fiatalon :(
Kis tanács a jövőre vonatkozóan: Szerintem ne a Glory fórumán érdekeljen az, hogy velünk mi van. (ennyire ráérsz? vagy mégis érdekellek? Törődj a saját chatszobáddal, meg a TS-en az életed egyetlen 2 ismerősével, akik annyira fontosak hogy a nap 24 órájában velük beszélgetsz, és 2 percet nem tudsz másokra szánni a guildedben, hogy esetleg 1 küldit megcsinálva fél óra alatt 5 ember 5 milliót kaphasson fejenként úgy, hogy közben félig afk lehet. Multkor 4en csináltuk a küldit, és még befért volna valaki 5.nek a libasorba, kaphatott volna ingyen 5 misit, és közben akár pörköltöt is főzhetett volna a konyhában. De a fasznak sincs kedve írásban szervezkedni, hogy más 5 milliót kapjon, aki leszarja az egészet.
Felőlem alapíthatsz saját guildet, amiben egyedül vagy, integrálj hozzá egy külső chat csatornát is, és akkor még azzal a 3 emberrel sem kell beszélned TSen. Tőlük is megvéded az intimszférád.
Nem fogok veszekedni egy megfáradt emberrel.
Jó napot!