Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
Hajrá alapíts egyet. Senki nem tart vissza. Asszem te voltál az aki azt mondta, hogy letörik az ujja hogyha gépelnie kell. Na én erre írtam poénosan, hogy nekem meg nem nyitott az intimszférám. Azután kezdődött a sértegetés, hogy antiszoc vagyok, miután én is sebességet váltottam.
Azt meg hadd válogassam már meg hogy kikkel akarok beszélni és kikkel nem. Ok? Évekig szimeztem csapatban tudom mit jelent a csapatjáték. Hadd ne te oktass már ki erről "SWG-zés" után.
Valamint Mi a faszért nem lehet elfogadni ha valaki nem kíváncsi rád?? Akkor is beletolod az arcod a csaj képébe ha azt mondja, hogy kopjál le?? Nem ismerkedés végett játszok MMO-t hanem azért, hogy jól érezzem magam. Valamint, hogy azokkal az emberekkel akiket immáron én is több éve ismerek ilyen olyan kapcsolatok révén együtt játszak. De mellette tudjak velük a személyes dolgainkról is dumálni. Mert képzeld nem veletek akarok dumálni, hanem velük. Nem tetszik? Leszarom.
Remélem jól fogjátok magatokat érezni a Gloryban. De ahogy Kalocsa ténykedését nézem nem sokáig.
JA: és nem voltál itt az elején, mikor mindenki azt várta, hogy a sültgalamb essen a szájába. És baszott megtermelni bármit is. Na kössz ebből nem kérek újra. Nem azért játszom, hogy pelenkázzam az újakat. az Újak segítsék egymást de most hadd ne menjek már el lvl 6 BS-el crete BF-re hogy ti jol erezzetek magatokat.
Köszi.