Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
HellSlayer #444 Sziasztok!
Akkor én is hozzászólnék a dolgokhoz:
A guild tagsághoz annyit mondanék, hogy 2 oldalú felvétel szükséges, egyszer a guildnek kéne a játékost megnézni alkalmas e emberileg egy közösségbe való belépésre, másrészt a játékosnak is joga van megnézni, hogy az a közösség normális e, lehet e velük együtt játszani, ökörködni stb.
Csináltunk saját ventrillot, de átmentünk a guild ventrillora is, egy büdös lélek sem volt sehol, TS-en is csak soladi meg andrej. Én megtettem a komprumisszum lépéseket, hogy 2 szót válthassak a guild tagokkal, és megismerhessem őket. De ilyen marhaságokkal jött Soladi, hogy intimszféra meg stb. De a végén megmondta, hogy nem kiváncsi a pofánkra. Aki meg nem kiváncsi a másikra, az meg menjen el single player játékot játszani, ott megmarad az intimszférája, csukja magára az ajtót, ne mennyen emberi közösségbe sem!
A hun_sailorshoz meg annyit fűznék hozzá, hogy 2 ember vette a fáradtságot, hogy felmásszon ventrillora, velük lehetett is együtt játszani, az egyik aludnikéne, a másik Szlan volt. Kérdezd meg Szlant légyszives milyen emberek vagyunk.!?
kalocsa azt írta ha jól hallottam, hogy nem voltunk guildben ezelőtt. Én inkább úgy fogalmaznék, egy formális guildbe voltunk, ahol az emberek nem kiváncsiak játékustársukra, nem érdekli őket a pvp, nem érdekli őket a guild építése. Rengeteg külföldi játékos úgy hívott minket, hogy lépjünk be, segítenek felhúzni minket. Miért? mert a játék izgalmas része a városfoglalás, tengeri csatázás. Ők ehhez kerestek embert, nem pedig ahhoz, hogy legyen kivel chatelni. Ha chatelni akarok, megteszem ezt egy irc csatornán. Lehet, hogy egyes embereket nem érdekel a csata, meg a városfoglalás, de akkor ezt is fogalmazzátok bele a guild felvételi dolgokba, hogy ez egy termelő/chatelő/intimszférás guild, senki ne várjon többet!
Chavoo, kalocsa, meg én már alapítottunk guildet SWG-ben. Ott ment a szekér, volt hangulat, rettegték a nevünket az ellenfél táborában. Az guild volt, és csapatjáték. Ti csak egy chatszobát alakítottatok ki, nem egy guildet, nekem ez az ami nem tetszett.
Judy, Szlan, aludnikéne aranyos emberek, velük lehet baromkodni, és az unalmas hajóutat 2 pont között érdekessé tenni egy kis humorral. Már nem emlékszem, hogy kitől, de kaptam egy ruhát is segítségként, Szlan is felajánlotta, hogy varr nekünk, adjuk le a megrendelést. Mivel kis csapatmunkával egymásnak termeltük a milliókat, szerintem még egy büdös mould árát se kell elkérnünk a másiktól, mert nem vagyunk rászorulva.
Hell, alias Cobbler
"Guildet alapítsunk, ne chat szobát"