Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
" Azert mert en nem olyan szennyesteregetos magyar vagyok mint sokan. Nem akartalak lehuzni kulfoldiek elott, hogy miattad leptunk ki"
A külföldieknek általában van annyi esze, hogy megkérdezzenek a szituról. Miután te nem tetted én megtettem. elmondtam Kaie-nak, hogy miattam léptetek ki.
" Azon kivul, hogy el lettunk mondva mindennek es hogy kb huzzunk a picsaba"
Kérek screenshotot vagy bármi idézetet arról ,hogy bárminek is el lettél mondva általam valaha. Asszem én voltam az aki elfogdta a véleményeteket és ti nem voltatok hajlandóak megérteni azt, hogy nem kell velem egyetérteni de a véleményt tiszteletben tartani lehet.
Kalocsa: ez egy játék: És ha nem az lenne akkor is a szemedbe mondanám a véleményemet. Nem te vagy az első akivel nem értek egyet. És nem is az utolsó.
Másrészt: ne próbáld a kegyes ferdítést az én számlámra írni, mert elég szarul hangzik. Elég nagy fiú vagyok már ahhoz, hogyha bárkinek kérdése van felém őszintén válaszoljak rá.
Az meg hogy valakit lepicsázol abban a guildben ahova éppen most vettek be miután lódítottál (ilyen olyan indokból) egy jó nagyot szerintem nem állja meg semmilen indokkal a helyét de a te dolgod.
Én anno PM-ben elmondtam Kaie-nek azt hogy milyen konfliktus volt Köztem és Cobbler között. Furcsa veled egy árva rühes szót semváltottál. Chavoo kilépett cobbler után és te is leléptél.
Másrészt nem értem miért nem lehet felfogni azt hogy attól, hogy nem értünk egyet valamiben én tiszteletben tartoma véleményedet. DE nem fogok úgy ugrálni ahogy bármelyikőtök akarja.
harmadrészt segítségről: a guild oldalon ott van egy rakat info szinte mindenről. a guild oldal címe pedig megtalálható a tenetben amit elolvashatsz mikor belépsz.