Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
Kalocsa: Retardált spicli Pöcs vagyok?? MIért is? Mert mertem szólni az allyba, hogy már tagja voltál egy guildnek amikor azt állítod, hogy nem?? NEM véletlenül nyilvános a recruitment. És ti meg megbuktatok mint Rottenbiller. Nem véletlenül járok Glory forumba mivel én vagyok az egyik kapcsolattartó a szövetségesünkel. ÉLáttam a neveteket recruitmentbe és megnéztem mit írtok. És szemembe ötlött, hogy már a belépéskor HAZUDSZ.
Erre mit lehet mondani??
Arrol meg fingod sincs, hogy Cobbler miért lépett ki. Csak "hallottad" és nemvoltál ott. Más véleményen voltunk. Ő nem akart a guildben maradni. én nem erőltettem, hogy elmenjen. Az ő dolga.
Nem is tudom, ki szokott a kezdőknek fegyvert gyártan full ingyen (sőt a nem is annyira kezdőknek is) egyedül a mould árát szoktam elkérni amire azért telleni szokott. Éppen Fát és Fémet másra is tudtam felhasználni (vagy arra nem gondolsz hogy raktáron sem volt éppen az a típus)
Az meg hogy egy international guild main chatjébe magyarul szidod az egyik officert és neked áll feljebb már elnézést.
NO comment.
inkább vagytok PRC-be valók ezzel a pofával. Ott szokás kijátszani a másikata háta mögött... eddig 2-szer rúgtátok el a pöttyöst.Szerinted meddig maradtok??
Arcból meg vissza lehet venni mert az uszításon kívül kb semmit nem tettél le az asztalra.