Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
  • gvarga12
    Rendszer Kovetelmeny
    Szarazfoldon
    Tengeren
    A szarazfoldon lasd fentebbi kep (remelem mukodik a link rendesen) a jatek klasszikus maszkalos item pakolgatos klick es harcolj technologiaval uzemelo RPG game.
    Tengeren 1 az az egy hajod van nem ketto pont egy, amit te iranyitasz szinten point and click determinisztikus megoldassal :) ja igen ezt rogton a jatek lejenmeg is kapod tehat nem mase hanem a tied. :)
    A hajon vannak agyuk is amik ha az ellen lotavon belul van es a tuzelesi szogbe is beleesik es meg loszer is van betarazva ja meg legenyseg sem art kulonben automatice halal, akkor gombnyomasra aktivalhato es mar lo is mint allat.
    Halado userek csekkolhatjak a tengeri kep bal felso sarkat ott lathato a sematitus 2D abraja par tenyezonek amit az elobb leirtam, raketa tudosok es nobeldijasok figyelmebe ajanlanam a tengeri kep also jobb reszen talalhato csakja kinezetu ikont ha azt megnyomod es az ellen kozel van meg meg is lehet csakjazni meg jol lekardozni de az ellen hajojat nem lehet elfoglalni :(.
    Igen van PvP resze a jateknak ha jol tudom Lvl 2 guild kell hozza csak azok tudnak egymassal harcolni, persze barhol ahol PvP felirat van siman letamadhatod az ellent vagy baratot kinek mi a szimpibb :), azok a bator parak akik ezt megtettek azota uj karit kezdtek mert sokan kozuluk nem birtak kivarni mire szabadultak a sittrol, persze aztan itt is vannak sikertortenetek volt aki pl. kartyaban vagy miben (lehet kockazni kell bocs de meg nem voltam sitten szoval ertesuleseim ezen a teruleten erosen hianyosak csak a hallottakra alapozok) megverte a bortonort es korabban szabadult a kartyatartozas elengedese fejeben :).
    Nincs mit amint latod szivesen valaszolok.

Nah mara szigoruan bezarom a pelenkazot min. 24 orara addig valaszoljon valaki mas a NOOB-ok kerdeseire, ja es akinek nem jon be a humorom az ne is faradjon a valasszal n+1 es szintu flameresist plate-m van es fullignore figurehed-et fitteltem hozza :).