710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
neth #149 hali
mostmar legalabb tudom miert kellett az elmult oraban 20szor belogolnom...magellanon vagyok egyebkent, olvastam hogy nincs hely a klanban, ha lesz majd szivesen belepnek en is :) -
halallovag #148 Köszi Filder -
Szinten Chello es teljesen trágya az egész még most is. -
Hm, irtad is:D szal másoknak is csinálta, valszeg a upc és a voyage szereverei között szarakodott a kapcsolat. -
Fogadjunk, h chellos vagy. Nem csak neked csinálta. -
Vasfarkas #144 Sziasztok
Ma többször előfordult, hogy a game közölte offline vagyok és reloggoljak. E közben persze más oldalak simán bejöttek szóval volt netem. Aztán pár perc múlva enged belépni de csak rövid idöre. Egyik alkalommal tengeren voltam, mire visszaengedett (megint csak pár percre) elfogyott a legénység kajája, tehát a szerver szerint játékban voltam. (ráadásul pont lemaradtam a gibraltári raidről.
) Veletek is volt ilyen vagy nálam van a gond? Chellos netem van egyébként.
A skilleknél már írtátok hogy 7-et lehet maxra fejleszteni. Ez csak a karakterre vonatkozik, vagy a hajó és a karakter összesen 7-et maxolhat beleértve a csata, manöver, struktúra is skilleket is?
-
Filder #143 Először is a Seabattle képességen belül meg kell tanulnod a csáklyázást (Grapling special skill) a tanítónál.
A hajóépítő mesternél tudsz venni felszerelést (a hajóroncsok között is akad), s azt fel kell szerelned a hajódra.
A tengeri csata során közel kell menned az ellenfeledhez, gyakorlatilag szinte mellé (mögé...stb ! a mögékerülésért itt nem kapsz pontot !), s ha sikeresen csáklyáztál, akkor jön a test test elleni küzdelem.
(Jó tanács, a kalózok nagyon kemény fickók, két szinttel magasabb hajó legénységével folytatott közelharc az Avatárodnál, és a legénységnél is komoly időleges egészségkárosodáshoz vezethet.)
Jó szolgálatot tehetnek a gyógyító italok, DE
ha a matrózok befejezték egymás püfölését, akkor a kapitányuk segítségére sietnek, s ha az ellenfél matrózai győznek, már a pia sem segít.
Egyébként, ha időben észreveszed, hogy Neked itt túl sok rumot nem mérnek, kiadhatot a vágják el a köteleket parancsot.
(Miközben a matrózaid nyeszetelik a köteleket, az ellenség bárddal simogatja őket, de így talán élve megúszod.)
Jó szórakozást, aztán mesélj az élményeidről.
-
halallovag #142 Mondjátok már meg pls hogy kell megcsákjázni valakit... Hiába van 2,5k rep-em de iet még nem csináltam 
-
Rendszer Kovetelmeny
Szarazfoldon
Tengeren
A szarazfoldon lasd fentebbi kep (remelem mukodik a link rendesen) a jatek klasszikus maszkalos item pakolgatos klick es harcolj technologiaval uzemelo RPG game.
Tengeren 1 az az egy hajod van nem ketto pont egy, amit te iranyitasz szinten point and click determinisztikus megoldassal :) ja igen ezt rogton a jatek lejenmeg is kapod tehat nem mase hanem a tied. :)
A hajon vannak agyuk is amik ha az ellen lotavon belul van es a tuzelesi szogbe is beleesik es meg loszer is van betarazva ja meg legenyseg sem art kulonben automatice halal, akkor gombnyomasra aktivalhato es mar lo is mint allat.
Halado userek csekkolhatjak a tengeri kep bal felso sarkat ott lathato a sematitus 2D abraja par tenyezonek amit az elobb leirtam, raketa tudosok es nobeldijasok figyelmebe ajanlanam a tengeri kep also jobb reszen talalhato csakja kinezetu ikont ha azt megnyomod es az ellen kozel van meg meg is lehet csakjazni meg jol lekardozni de az ellen hajojat nem lehet elfoglalni :(.
Igen van PvP resze a jateknak ha jol tudom Lvl 2 guild kell hozza csak azok tudnak egymassal harcolni, persze barhol ahol PvP felirat van siman letamadhatod az ellent vagy baratot kinek mi a szimpibb :), azok a bator parak akik ezt megtettek azota uj karit kezdtek mert sokan kozuluk nem birtak kivarni mire szabadultak a sittrol, persze aztan itt is vannak sikertortenetek volt aki pl. kartyaban vagy miben (lehet kockazni kell bocs de meg nem voltam sitten szoval ertesuleseim ezen a teruleten erosen hianyosak csak a hallottakra alapozok) megverte a bortonort es korabban szabadult a kartyatartozas elengedese fejeben :).
Nincs mit amint latod szivesen valaszolok.
Nah mara szigoruan bezarom a pelenkazot min. 24 orara addig valaszoljon valaki mas a NOOB-ok kerdeseire, ja es akinek nem jon be a humorom az ne is faradjon a valasszal n+1 es szintu flameresist plate-m van es fullignore figurehed-et fitteltem hozza :). -
Hali 
Még nincs meg a game,de az lenne a kérdésem hogy ez milyen játék?,ugy értem hogy járkálni kell aztán szerzel magadnak hajot és mehecc vele a tengeren? mindenkinek külön hajoja van vagy többen "szolgáltok" 1 hajon és mindenkinek megvan a maga posztja,kapitány,ez + az...
van harc része ember ember ellen?...
+ gépigényt tudnátok irni?
th elöre is ha vki válaszol kérdéseimre... -
Filder #139 Kézitusában kell legyőznöd az ellenséges hajók kapitányait, s néha ők dobnak, a hátas mellett, terveket is. (Ágyúval nem lövöd szét, csak megpuhítod, s aztán megcsáklyázod és jöhet a verekedés. Amikor elkezdődik a harc keresd meg a kapitányt, s öld meg minél előbb, s akkor véget ér a harc.)
Ezen kívül a hajóroncsoknál is találhatsz terveket. (Ezt nem tudom megerősíteni, mivel csak egy üzenetben olvastam, de én még nem találtam.) -
Filder #138 Igen, így van. (Azt, hogy pontosan mit is kell megszerezned a hitelesítéshez, megmodja a hitelesítő.) -
halallovag #137 mondjátok már meg hol lehet új ship builder reciket beszerezni!!!
plsss -
Ah, vagyis a hitelesítéshez nemelég hogy láttam az adott állatot, ki is kell szedni belőle valamit? Mert asszem olyan volt csak, hogy ütöttem egy sündisznót (kicsit skizofrén is voltam közbe' :D ), és közben jött fel a fénykép egy őzről vagy szarvasról márnemtom. -
Filder #135 Visszamegyek általánosba helyesírást és fogalmazást tanulni. :) -
Filder #134 A felfedezett újdonságokat be kell "hitelesítetni" (authenticat) kell. Ehhez mindenképpen szükséges vagy a felfedezést igazoló feljegyzés (logbook), ami az észleléskor automatikusan kerül a poggyászodba (meg sem lehet semmisíteni), vagy egy az azonosításhoz szükséges tárgyra. (Azt, hogy ez esetenként micsoda, megmondja Pascal, ha kérdezed tőle. A wild wolfnál pl. fog.)
Tehát amikor felfedeztél vmit, meglátogatod pl. Athénban Pascalt, s kéred hitelesítse a felfedezést. Ha a hitelesítéshez szükséges tárgy nálad van akkor rövid harsonaszó (vagy mi a szösz), és kapod a pontokat, a pénzt és a hírnévpontokat. (A felfedezést, ha a Szövetség ügynökétől kaptad a feladatot, csak a hitelesítés után fogadja el a megbízó.) -
Doma #133 Pascal minden nap alszik! Néha nappal néha éjjel. Légy türelmes előbb utóbb visszatér! -
Sziasztok!
Pedestrian néven játszom a Colombuson, eléggé kezdőként :)
Emiatt kérdeznék is rögtön, hasonlót mint metlogen, csak engem ugyanez Athénban érdekelne... Pascal elhajtott valamiért, amit csak félig értettem. :) Néha az angolsága elég vicces a játéknak, de egyébként nagyon bejön. -
Nem tudom, de a Guild/Affairs részben található ExitGuild lehet, hogy ezt a célt szolgálja. -
gstup #130 Én azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudok kijelentkezni egy guildből? -
MrRoan #129 Hm... Nem lehet a hozzászólást szerkeszteni???
Elirtam a nevem. :D
Selina_Meronin a helyes. -
MrRoan #128 Üdv Mindenkinek!
A nevem Seline_Meronin.
A Magellan szerveren a hun_sailors Guild ideiglenes Vice Leader-je vagyok.
Amennyiben valakinek valamilyen kérdése van, hozzám is intezheti.
Jelenleg itt a fórumon még nem de a játékban igyekeztem mindenkinek segíteni.
Jelenleg egy igen hasznos kis táblázaton munkálkodom, és ebben majd szeretném mindenki segítségét kérni.
Röviden arról van szó, hogy szeretném elkészíteni, azt a táblázatot amiben minden NPC álltal árult cucc benne van, hogy ne kelljen mindig vadászni, hogy hol mi kapható. De ez egy kicsit hosszú folyamat mert 43 város van most a játékban. :D
Üdv.: Selina
Ui.: Szerintem a 15-ös betűméret jobb mint a 16. :D
-
halallovag #127 jah és ha ennyire belelendültetek a dolgokba , mondjátok már meg hol lehet új ship builder reciket beszerezni??? Columbuson én is keresek guildot... -
metlogen #126 Hello!
Alexandriában kivel kell azonosíttatni a felfedezett dolgokat, hogy utánna megmutassam a masternek?
köszönöm -
Doma #125 Ilyen buz! szinekkel 
-
Ez csak az atheni polgaroknak. -
Athénban a főutca végén van egy pali, akit 3 őr vesz körül.
Nála lehet a nemesi rangot emelni, he elég híres/hírhedt vagy.
(Tőle északkeletre kempel a kovács, az alkemista és a szabó)
A többi városban nem tudom, hogy hol van.
-
Nem bug, fegyó. :) -
Doma #121 Bug-e?
-
gstup #120 És még vlmi.Hol tudok szerezni VIP novice cardot?Sorry a sok irásért. -
gstup #119 Igen,de mundjuk ruhához kellett vennem 2500-ért vlmi alapot és csak utána tudtam megcsinálni.Nem volt kellemes elvesziteni.Meg most csiálom a 4 kardot egymás után,mind nem sikerűlt. -
gstup #118 És még vlmi,hogyan tudok 1 NOble Title-t szerezni? -
ez van . néha megesik , hogy nem sikerül vmi cuccot megcsinálni ettől függetlenül az xp-t megkapod. -
gstup #116 Szaisztok!Miért van az hogy ha ruhát v kardot készitek,vagy pisztolyt akkor megcsinálja és utána kiirja hogy produced failed v vlmi ilyesmit.Gyors segitség kéne mert rohadtúl unom,hogy elveszik a nyersanyag a pénz és még amit megcsináltam az is!
-
izem #115 mindent leirni ami hasznos:-)) -
Felesleges, ezek közhasznú infók. :) -
Előfordul, hogy az NPC kereskedők inventoryja „elcsúszik” egy sorral feljebb, ilyenkor a legfelső sorban található tárgyakat nem lehet megvenni, ezt egy relog megoldja.
Na mostmár tényleg kussolok. -
Na ami még eszembe jut:
-Ha nem működik rendesen a kamera és mindig beáll egy fix irányba , akkor azt magyar billentyűzeten az Ö betűvel tudod visszacsinálni. Ebből következik, hogy ne használd az Ö betűt, sőt az a legjobb, ha semmilyen ékezetes karaktert nem használsz, mert nem túl jól kezeli őket a játék.
-A chat ablak elég vacak, mert jó kevés karaktert lehet beleírni.
-Karaktergenerálásnál állítólag nem lehet szóközt írni a névbe.
-A betűk idegesítően kicsik a játékban erre találsz megoldást a #69es hozzászólás MOD részben, ha netán lusta vagy 3 karaktert átírni, akkor: Letöltés (értelemszerűen a helyére másolni).
-A chat ablak színbeállításait nem jegyzi meg a játék, úgyhogy ezt minden újraindításkor újra be kell állítani, erre megoldás lehet, ha a default értékeket írod át. Ezt a voyage\resource\ini\window könyvtárban található interface_main.ini –ben teheted meg. Magamnak ezt úgy csináltam, hogy a Guild eredeti kék színét felcseréltem a City zöld színére, ha ez szimpibb, de erre is lusta vagy, akkor: Letöltés
Ha valaki tud megoldást a hajó sebességének állítására szolgáló Ő és Ú betű átállításáról, akkor az légyszí írja le(de jobbat annál mint, hogy nyomkodjam az egérrel a nyilacskát).
Szorry a 4postért, de így jutottak eszembe. -
Képek: 01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 -
Kezdők figyeljenek oda arra is, hogy a játék legelején a 2lehetséges férfi(gondolom, hogy nőknél is de olyat még nem próbáltam) karakterből bármelyiket is választják van egy NPC, aki segít egy kicsit a kezdésben. Athéni születésűek esetén a kikötőben a Langer nevű fazon, Alexandriaiak esetén nem tudom a nevét, de ő is ott van a kikötőben nem nehéz megtalálni. Őt meg kel szólítani és csevegni vele egy kicsit, ekkor ad 8000silvert, ezután ha kitaláltuk milyen hajót szeretnénk, akkor közöljük vele ezt is és ő kifizeti a teljes átalakítást és odaadja a hozzá szükséges nyersanyagokat is.