miket hazudnak a képedbe, hogy pénzt kapjanak?
-
Ezek a jehovák a legmocsokabb fajtából vannak. Annyiszor hallani erre felénk is, hogy idősöket megkörnyékeznek, aztán visszajárnak hozzájuk. Azok persze örülnek a társaságnak, mert ugye vénségükre magányosak lettek. Na és mit érnek el a jehovák a végén? Persze hogy az öregek rájuk íratják a házukat/lakásukat! Ezek a mocskok nem dolgoznak vagy valami. Ebből élnek, egész nap járkálnak és fűzik az emberek agyát.
Nem is olyan rég hozzám is becsöngettek. Kimegyek, na már ekkor láttam, hogy nekem ehhez nincs most kedvem. Mármint hallgatni a hülye dumájukat. Végül kaput nyitottam, és már rögtön is jöttek volna be. Nem szóltam ugyan, de kintebb tessékeltem őket, vették is a lapot. Arcuk hirtelen átváltott a "de bunkó vagy b+" stílusra. Nembaj, azért elkezdte mondani a szövegét az egyik. Szintén jöttek, hogy világ méretű problémáról van szó, mind meghalunk, csak a jehovák maradnak életben. Ekkor már egyszer félbeszakítottam, de csak nem akarta abbahagyni. Majd próbált rámsózni valami biblia félét. Na ekkor már úgy felbasztak, hogy megmondtam nekik: NEM ÉRDEKEL! Na erre arcuk még mogorvább lett, és elkezdi mondani a másik: "Majd fogja érdekelni, amikor 10 év múlva 20 kilós jégdarabok hullanak a földre és magát találja el". Na itt kb elöntött a szarlé, és csak úgy semmi szó nélkül becsuktam a kaput. Aztán hallottam, hogy amikor mentek az egyik sugdolózott valamit a másiknak. Na végére eljutottunk oda, hogy én vagyok a bunkó.