vicces kéregető szövegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze azóta minden héten odajön..."már múlthéten megvolt"-ennyitvel lerendezem.
másik sztori-lehet annyira nem vág ide, inkább a cigány lejmolókról szól:
egyik barátomat megállított pár cigyány(tipikus),h adjon már nekik 8000Ft-ot!átmotozták és találtak nála egy 10ezrest.cigányok nem szarakodtak, elkisérték a legközelebbi benzinkúthoz, felváltatták vele a 10est, és visszadatak a srácnak 2000-t.mekkora uri emberek!
ööö...retekegér...!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
spam. sry
2. vicces kéregetõ szövegek
3. Real Madrid Fan Club
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Football Manager
6. World of Warcraft
7. PSP
8. XBOX360
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. SilkRoad Online
Bp.,Lehel térhez közel melózom,és habár vagy 6 éve biztos nem ültem bkv-n,néha-néha lejárok pl. cigit venni.
Mióta hideg van,a csövesek persze leköltöztek. (megjegyzem,5-6 éve ezen az oldalon még egy csöves sem volt !) Hát nem egynek van saját ÁGYA,vagy fél méter vastag matraca.Nem vágom,hogy a rendõrök mért nem vágják ki a fenébe onnan õket ? Régen is voltak csövesek,de ez ami most van... <#wilting>#wilting>
Majd ha adakozni akarok/tudok megtalálom a módját magam úgyis,de ezek a házalók,kik fényképeket mutogatnak szörnyen beteg gyerekekrõl,meg a hülye igazolványát lobogtatja a pofámba,na néha alig tudom megállni,hogy ne törjem el mindkét kezét.
És mennyien adhatnak ezeknek,óAnyám... <#wilting>#wilting>
Pár éve nálunk az önkormányzat is küldött tájékoztatót,hogy még véletlenûl SE adjunk xy nevü alapítvány "munkatársainak" lóvét,mert valójában nincs is ilyen alapítvány,stb...no comment.
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ugyanez volt velem,de vagy 10 éve tuti 😄
Társasággal vagyunk egy ilyen nyitott teraszos alsókategóriás étteremben (persze nyár volt).Ugye jó hangulat,duma,szinte észre sem vettem egy jól öltözött srácot,aki 3 db öngyújtót tett le az asztalunkra,majd még a többire is,ahol ültek.
(Csak a teraszra jött,ott is gyors volt,gondolom ha bent feltünik a csaposnak,felszolgálónak,egybõl kibasszák mint a szaros macskát...)
Jaj,mondom de rendesek,biztos ajándék az étteremtõl,és elraktam.
5 perc múlva jön vissza,és néz.
Mondom : -?
-Há' hogy 500 forint (10 éve!!!)
Mondom hülye vagy,ezért a szarért ??!?
(amúgy nem volt rossz öngyújtó,de nebazzmá'...)
Többiek rutinosabbak voltak,õk nem rakták el,onnan szó nélkûl vissza is vette 😄
Ha fizetsz a kurvának az is a stricit gazdagítja és nem a kurvinyek fogja belõle egyetemre küldeni a gyermekeit, de ott legalább olyasmiért fiztesz, amire szükséged volt (szolgáltatás), így leszarod ki gazdagszik meg belõle. De ha a koldusmaffiának adakozol, akkor tulajdonképpen kiszórtad az ablakon a pénzedet ÉS még hülyének is néztek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Komolyan, már nem merünk odajárni, mert már a szagtól is hánynod kell és õ mindig lecsap rád, egymás után többször is, mert leszarja, hogy 5 perce már lelejmolt-e, avagy sem. AZ ilyennel mit lehet csinálni?!
Ha tönkre akarnám tenni a bkinget ott, mostmár tudom, hogy hogyan lehet 1xûen.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ugyanakkor nézzük csak a másik oldalát! Kollégám az 5-ös vonalon rendelkezik egy feleséggel aki hajléktalan segélyeket oszt szét hivatalból. Azt hittem leesek a székrõl a helyzetfelismerésben. Annyi helyen osztanak Pesten ruhát a "szegényeknek", hogy 3 naponta teljesen fel tud öltözni. És még csak ki se kell mosnia a Dunában a régit, egyszerûen kidobja és megy a következõért. Azt mondta az asszony, hogy nem egyszer látott olyan csövest aki hordható állapotban lévõ bõrkabáttal távozott a segélyhelyrõl.
Vagy vegyük csak a garázs csücskénél lévõ csövest aki a piros lámpánál kéreget az autósoktól. Saját bevallása szerint már régen nem csinálná, ha nem lenne meg a napi 15000 HUF!!! Gondoljatok bele. Erre az iparra maffia épült! Szerintetek hacsak nem nagyon akar valaki kéregetni akkor mennyi pénzt tarhál össze egy nap? De a Moszkván dolgozó kolegáktól is hallottam hasonló számadatokat és egyetértek azzal az emberel aki elõttem itt említette, hogy ha az egyik kezét a seggébe dugja is el tud menni dolgozni és a kajáját nehogy már ne tudja fedezni havi 30-ból mert nekem sincs többe. Ezek az emberek egyszerûen nem akarnak! Ezeknek az embereknek legtöbbször minden mindegy a felfogásuk. Amíg a testi épségét nem veszélyezteti valami vagy valaki, addig sz@rik bele mindenbe.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
adjak neki pénzt mert el kell menni TEMETÉSRE!
mire mondtam neki, hogy úgy be van basz*va, hogy el se bír menni a temetésre!
ez tényleg kész...
pár éve meg szintén egy kéregetõ azzal a dumával állt elõ, hogy fia most jön haza külföldrõl repcsivel s adjak neki pénzt, hogy el tudjon menni a bp-i ferihegyre<#wow3>#wow3><#merges2>#merges2><#wilting>#wilting>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-the invisible-
én midnig mondom h nincs rá szükség, bye😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mondjuk nemet mondtam... 😄
végülis lehet igaz, de inkább nem...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Nagy buli, pláne mikor elkezdesz vele jelbeszéddel kommunikálni 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nameg a Duna Plaza. Nyomatom asszonnyal a mekis szart erre odajön 1 buxa, hogy kéne della. Ez nem lett volna gond, de a lecsonkolt kezét lazán a pofámba tartotta. Namabe majdnem jött a róka, lóvét persze basztam adni.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szeressük a zacskós tejet
"Boldog karácsony köszönöm amit ad"
😊
"Elnézést kérek..."
"EL VAN NÉZVE!" (aggresszíven)
Erre eddig még mindegyik elhúzott, senki nem próbálkozott tovább 😄
"Kínáljál mán meg egy cigivel!"
Ha a vazzét még mögényögi esküszöm szerzek neki valahonnan 😄DDD
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)