319
miket hazudnak a képedbe, hogy pénzt kapjanak?
  • Ability
    Ezek a jehovák a legmocsokabb fajtából vannak. Annyiszor hallani erre felénk is, hogy idősöket megkörnyékeznek, aztán visszajárnak hozzájuk. Azok persze örülnek a társaságnak, mert ugye vénségükre magányosak lettek. Na és mit érnek el a jehovák a végén? Persze hogy az öregek rájuk íratják a házukat/lakásukat! Ezek a mocskok nem dolgoznak vagy valami. Ebből élnek, egész nap járkálnak és fűzik az emberek agyát.

Nem is olyan rég hozzám is becsöngettek. Kimegyek, na már ekkor láttam, hogy nekem ehhez nincs most kedvem. Mármint hallgatni a hülye dumájukat. Végül kaput nyitottam, és már rögtön is jöttek volna be. Nem szóltam ugyan, de kintebb tessékeltem őket, vették is a lapot. Arcuk hirtelen átváltott a "de bunkó vagy b+" stílusra. Nembaj, azért elkezdte mondani a szövegét az egyik. Szintén jöttek, hogy világ méretű problémáról van szó, mind meghalunk, csak a jehovák maradnak életben. Ekkor már egyszer félbeszakítottam, de csak nem akarta abbahagyni. Majd próbált rámsózni valami biblia félét. Na ekkor már úgy felbasztak, hogy megmondtam nekik: NEM ÉRDEKEL! Na erre arcuk még mogorvább lett, és elkezdi mondani a másik: "Majd fogja érdekelni, amikor 10 év múlva 20 kilós jégdarabok hullanak a földre és magát találja el". Na itt kb elöntött a szarlé, és csak úgy semmi szó nélkül becsuktam a kaput. Aztán hallottam, hogy amikor mentek az egyik sugdolózott valamit a másiknak. Na végére eljutottunk oda, hogy én vagyok a bunkó.
  • dienesoft
    az mért van hogy mindig 2 jehova tanu indul meg megváltani a világot?
  • sweech
    nekem meg a jehova házalókkal van tele a tököm. múltkor csengetett hozzánk két asszony. odamegyek, mire elkezdenek lökni egy ilyen szöveget: elnézést a zavarásért de világméretű problémáról van szó blablabla, és a kezembe nyomott egy újságszerű valamit aminek A hamis vallás volt a címe. elmentek, dobtam is a széntárolóba :D
  • Hydroceph
    jehovatanui geCC ne is modnjatok részegen de szeretek velük beszélgetni
  • Hydroceph
    ezekre atombomba kell geccc
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell kinyitni, meg ott a kutya és ha ott acsarog a lábamnál és habzik a szája, akkor mindjárt óvatosabbak még a nyomulósabb romák/jehovatanúi/istentudjamégkik is.
  • Jagi
    jaja, pont ezt mondom. A másik a csengetősök. Kinyitod az ajtót és már lépnek is befelé... Bah, micsoda pofátlanság.
  • Sir Quno Jedi
    Engem is iszonyat módon zavar, ha mindenféle jöttmentek belépnek az aurámba, pláne, ha még zaklatnak is. Ezért járok autóval és ezért emelek 2 méter magas kerítést, hogy hagyjanak már lógva, vaze! Ha én nem zaklatok senkit, én is elvárom viszont ugyanezt. 1xű. Van elég stressz az életemben, cukrom magas, vérnyomásom is, nem hiányzik, hogy még tovább stresszeljenek. Komolyan mondom az utcára manapság már Darth Vader páncél kéne...
  • Jagi
    geheheh joak ezek :) én is:

2 éve ilyentájt.
    Nyanyák csengetnek (asszem vagy 10-edjére) mert ordított a Jurassic5 és nem hallottam elsőre. Mikor kinyitottam az ajtót, a nénik morcosabb tekintetét derűs mosoly váltotta fel, amint megláttak.
    Ó fiatalember, nem érdekli önt isten bla bla bla, meg biblia bla blabla...
    voltak vmi könyvek náluk... 5 perce állok fapofával szótlanul az ajtóban ezek meg nyomják... a zene hangos, alig hallom mit dumálnak.
    Ennyit mondok nekik össz visz "ateista vagyok" erre beléjük fagyott a szó. 10 másodperc annyi nem kellett... "azé' felóvasnék magának valamit"
    elővette a bibliát és valami szeretet dumát kezdett olvasni.
    Mondom én mindenkit szeretek, de ateista vagyok, és nem fogok bibliát venni mert van itthon 3 és egyiket sem olvastam. Bezártam az ajtót.
    Kész.

Jöttek máskor is, du. 5-6 felé aki nem rövidet csenget az gyanús. Nézek a kukucskáón, mondom öcsémnek, megint szentfazékék jöttek bibliát árulni.
    Néhány lépást vissza... telitorokból artikulátlanul:" Minnyá' meek vazze, jóvanmá' a kurva életbe" (mintha be lennék baszva)
    kövi mondat ismét ordíva. "A budooos qra sten b+, mondtam, hogy takarítsd el innen a gyerek játékját, mert belelépek oszt kitörik a lábom."
    Az öcskös meg vette a lapot és odavert a csőradiátornak vagy 2-őt (panelban lakunk, a szomszédok örültek) aztán két kézzel rá a bejárati ajtóra... Öregasszonyt még nem láttam úgy futni busz után sem :)
    Majd be szartunk úgy röhögtünk :)

Az utcai "mondd hogy szeretlek" emberek ilyenkor sűrűbbek.
    szerdán mentünk a kedvesemmel a városközpontba (persze, hogy vásárolni ajándékot meg mindenfélét) Erre a mappás csóka odaugrik, úgy hogy a menyasszonyom mögém ugrott szinte annyira megilyedt. Rohadt mérges lettem, faszt ijeszteget, (én is beszartam). aszongya,"van félpercetek 3 kérdésre?" Mondom először talán sziaszok vagy valami, másodszor, neked van tíz 1-re? a srác néz, hülyén, hogy mivan... kezdi mondani, "Hogyan készültök a kará..." szónálkül elmentük... de bazze semmi tapintat nincs benne, akkor bennem miért legyen? Mert olyanná válok mint ő? lol
    A tököm, tele hogy nem tudok úgy keresztül menni egy forgalmasabb helyen, hogy ne basznának ide egy szórólapot, vagy állítana meg egy mappás fickó... főleg ilyenkor...
  • Apus
    Naja sztem a Kelemen László utcai éjjelnappalira gondolt, ott mindig van pár csövi. Beülnek a megállóba mi meg ázzunk szarrá.
  • BenceYCE
    A pasaréti tér melletti buszmegállóban tudtommal nincs éjjelnappali :D
  • ScarY MAN
    na most lebuktál xD :P
  • Pharolas
    A nickedből kiindúlva ez igen vicces megszólalás volt
  • Szeszmester
    Viszont van néhány csöves, akik jól küldik.
    Pasaréti tér melletti buszmegállónál van egy éjjelnappali meg autóforgalom rendesen. Ott szokott kéregetni folyamatosan néhány csöves, amíg össze nem gyűlik a zseton néhány liter kannásra. Olyankor isznak :) Mondjuk elég érdekes lehet úgy élni, hogy minden nap, 0-24 be vannak baszva.
  • pirosBoci
    te milyen környéken laksz? azért ez elég durva, én nem kicsit vagyok rasszista hanem nagyon de azért mégse szologatok be.
  • bardocz
    ha meghallod kezdj el hangosan üvöltözni hogy mocskos csaló ha már paraszt és kihasználja az embereket a pofájáról is égjen a bőr...
  • hunbasser
    én is gondolkoztam,h elteszem szegény "süket-néma" szobrocskáját -.-
    de hát sajnáltam,amikor meg meghallottam,h mégsem néma,akkor meg már közel volt,és nem volt időm eltenni -.-
  • Grenzjager
    amit letesznek az asztalomra az enyém!! aztán ugrálhat, rendőrt is hívhat felőlem....
  • Hellhammer
    Én nem hazudtam neki. Nem egyszer volt, hogy utaltam már át rászorulóknak mikor gyűjtést szerveznek, ha az ilyenek adnának 1 számlaszámot, akkor arra is tennék nekik 1-2 ezer forintot, vagy nem kellene kutakodnom adóbevalláskor, hogy az 1%-ot kinek adjam.

Egyébként bennem már abszolút elfogyott a tolerancia a kéregetőkkel szemben, ha valaki megállít az utcán, akkor simán mondom neki, hogy nem adok semmit. Ha nem kopik le, akkor megkérdezem, hogy mi van "nem ért magyarul?" aztán megyek tovább. Sajna sok pofátlan szemét van akik a gyengébbeket próbálják megfélemíteni, ezért a páromnak is inkább vettünk 1 gázpisztolyt, hogy ha egyedül van és rászáll valaki, akkor legalább 1-2 adag paprikát tudjon adni az arcába a telhetetlennek >:)

Ilyen cigányos sztori sajna itt is akad, bnőm öccsét fenyítette be egy rohadék, hogy 20e-et adjon neki 2 napon belül, mert gondja lesz ha nem. Faterjuk lement a kocsmába, ahol a csávó szokott tanyázni és elbeszélgetett vele (nemtom mi volt, de vitte a flobert pisztolyt is magával szükség esetére). A srác abbamaradt kicsit, de pár hét múlva bepróbálkozott, sajna akkor a fater nem volt kéznél, úgyhogy nekünk szólt. Haverok között sok a harcművész meg én is kempóztam még akkoriban, így összejöttünk 7-en mint valami válogatott fantasy csapat :) (volt köztük 2 VPOP-os akciócsoportos is, akik aztán tényleg hegyomlás méretűek voltak) aztán felkerestük a cigány pudrét és elmondtuk neki a saját stílusában, hogy ha nem hagyja abba, akkor ki lesz irtva a családja és még a szomszédjai is. Na ekkor szerencsére tényleg lekopott bnőm öccséről a rohadék, aki miatt egyébként kórházba került egy 13 éves srác aki pár utcával arébb lakott.

Na az ilyenek miatt kell a gázpisztoly/gázspray/kés, mert sajna egyre többen vannak. Mondjuk ez itt eléggé offtopic, mert nem volt benne vicces kéregetés szöveg, de hát ilyen oldala is van a "kéregetésnek".
  • UnknownAsshole
    buszvégállomásnál odajön a csöves, asszongya egy kis aprót kérne mert már csak egy kevés hiányzik a buszpénzre. megnézem a sebeimet de már csak egy ezres volt nálam papirban. mondtam neki h nincs. felszáltam a buszra kanyarodik ki a busz a végállomásrol faszikám két tabis borral jön fel a boltból
    azsl
  • vegicsek
    Van benne valami, elvégre ma pl. egy jogász diplomával jó kapcsolatok nélkül elmehetsz a WC-re, a kéregetés meg jóval egyszerűbb.De azért ehez kell egy különleges életfelfogás.Én nem bírnám ki egész nap semmittevést az utcán, amikor tudom, hogy értek valamihez.
  • hunbasser
    most épp erről beszélgettünk apámmal,és vhol észak-nyugat magyarországon van egy csöves,aki nem is néz ki csövesnek,meg nem is igazán az,és diplomája is van!!!(mérnöki végzettége van)
    apám ismerőse megáll a piroslámpáná,és beszélgetett ezzel az emberrel.akkor mondta el,h diplomája is van,de így,h oda leül a fal mellé,és kiteszi a kalapját,simán keres napi 1-2-3 ezret,szóval simán megél belőle,és nem is akar dolgozni
  • hunbasser
    ha több 20 ft-os van nálam,abból inkább veszek magamnak egy kávét :)
  • Szeszmester
    De miért kéne csak úgy adni? Miért nem dolgozik meg érte?
    Ismerős, piros lámpánál, jön a csöves.
    Faszi odaadta a névjegyét, mondta, h másnap tisztán keresse fel az irodájában és ad neki munkát, pl kertészkedés a házánál, ilyesmik. Kéregető persze egyből kérdezi, hogy mennyi lenne a fizetség. Elég. De mégis mennyi? 3-4e Forint naponta. Mennyi?! Annyiért nem megyek dolgozni, így napi 8ezret is megkeresek!
  • ScarY MAN
    20 forintosok?:D
  • hunbasser
    és igazad van.legközelebb ha csöves kér tőlem pénzt,akkor azt mondom,h nem akarok adni :)
    mondjuk ha rengeteg felesleggel rendelkeznék(ami ugye csak akkor van,ha villában élsz,van 7 kocsid,és még ezenkívül is van sok száz milliód,amit nem tudsz már semmi neked kellőre költeni),vagy akkor adnék,ha felesleges apró lenne nálam.mondjuk olyankor még szívesen is adok,nem szeretem,ha teli van a zsebem 1,2,5 meg 10 ft-osokkal
  • Dynamic
    Nem mindig.Még 1-2 évvel ezelőttig én is hebegtem meg magyarázkodtam.De most már megmondom, hogy nem akarok adni...ennyi.A lent leírt okok miatt teszem ezt.
  • ScarY MAN
    Fogadjunk te mindig megmondod a frankót :D
  • Dynamic
    De miért kell hazudozni.Meg kell mondani, hogy nem akarsz adni, mert neked sincs sok pénzed, ennyi.Az a baj, hogy nem merjük megmondani az igazat, holott szemét módon ő hoz kellemetlen helyzetbe, és a végén még te akarsz magyarázkodni meg kamuzni.
  • Axe7200
    Ó a cigányokat ne is emlegesd, nálunk bandaháborúk is vannak a cigányok és magyarok közt :D engem többször le is akartak szúrni, mert visszaugattam amikor azt mondták hogy adj egy százast köcsög. Csak mi többen voltunk és úgy nem nagy fiúk ;) Egy cigánygyerek meg kivette a kezemből a cigit, meg le is akart szúrni, én meg úgy hasbavertem hogy összerogyott ;) a kése azóta is megvan, és nem is keres meg mert a pofámat nem látta a sötétben, ha látott volna tuti nem élnék.
  • ddomi87
    veszprémbe utazva mindig pesten át megyek és az egyes villamos egyik megállóhején van egy szakállas ürge.mikor elösször jött oda adtam neki pár forintot."Aztán nehogy pijára költse!"-ennyit mondtam azért.Aszonta vesz belőle pár sört ha összegyülik.legalább korekten megmondta.
    persze azóta minden héten odajön..."már múlthéten megvolt"-ennyitvel lerendezem.

másik sztori-lehet annyira nem vág ide, inkább a cigány lejmolókról szól:
    egyik barátomat megállított pár cigyány(tipikus),h adjon már nekik 8000Ft-ot!átmotozták és találtak nála egy 10ezrest.cigányok nem szarakodtak, elkisérték a legközelebbi benzinkúthoz, felváltatták vele a 10est, és visszadatak a srácnak 2000-t.mekkora uri emberek!
  • hunbasser
    ez remek ötlet!!! :D
  • whiskeyman
    ez jó módszer, majd én is ellövöm ezt. De amúgy azt szoktam mondani hogy csóri főiskolás vagyok, nekem is kell a pénz. Egyből elhúznak -.-
  • ScarY MAN
    xD
  • Hellhammer
    Nekem az ajtón becsöngetős beteg gyerekenek gyűjtögetős arcok lekoptatására az a módszerem, hogy mondom nekik, hogy 1 pillanatot várjanak már ott az ajtóban. Ekkor általában felcsillan a szemük, hogy hozom a lóvét, de amikor kis idő múlva papírral és tollal érkezek vissza, hogy írják fel az alapítvány nevét, azonosítóját és számlaszámát, hogy oda tudjak utalni pénzt vagy adóbevalláskor nekik tudjam adni az 1%-omat, akkor ez a felcsillanás a szemükben hamar beopálosodik :D
  • Axe7200
    Ez nem beszólás, de köcsögség: Multkor cegléden megyek a haverommal, és dumálunk hogy bedobok 150Ftot egy kocsmagépbe, amúgy csak hülyéskedtem. Na mindegy megyünk tovább, odajön egy gyerek(még diák volt), hogy van-e 150Fot, én meg mondom hog nincs. De pofátlanul elkezdte mondani hogy de ő az előbb hallotta, szóval ne hazudjak. Mondom jó, de akkor se adok, és azt mondta hogy ad 100Ftért 8szál multit. Monom ok, és elkezdi adni a cigiket, adott 6szálat, és még nem is multi volt hanem priluki, de már nem akartam utánamenni mert jött a vonatom.
  • ScarY MAN
    kevés az ilyen ember mint pl Te...van aki még az "ilyen" embereket is elküldik a ... be
  • iko
    Én úgy segítek rajtuk, hogy nem adok. Mert ha adok akkor, bátorítom őket, és ha megszokják, hogy kéregetésből élnek, akkor már nem akarnak dolgozni. Így sosem fognak kitörni a helyzetükből. Szerintem, ha kevesebben adnának a kéregetőknek, akkor kevesebb kéregető lenne. Bár lehet, hogy akkor lopni kezdenek. De így meg érzelemmel zsarolnak. El lehet dönteni melyik a jobb.
  • macselek #160
    1. '80 as évek zenéi
    2. vicces kéregető szövegek
    3. Real Madrid Fan Club
    4. A Pc-s játékoknak leáldozott
    5. Football Manager
    6. World of Warcraft
    7. PSP
    8. XBOX360
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. SilkRoad Online
  • Glpetyus