Mclaren új csodagyereke!
 • Djemba
  #63

  Nagy nap a mai Lewis Hamilton életében, aki először vehet részt versenyzőként egy Formula-1-es csapat bemutatóján. A brit pilóta a McLaren-Mercedes sajtótájékoztatóján elárulta, hogy már egészen fiatalon is erről a napról álmodott.

  "Öt éves korom óta szeretem az autóversenyzést. Mindig arról álmodtam, hogy a McLaren versenyzője leszek. Abban a csapatban indulhatok, ahol egykoron Ayrton Senna és Alain Prost is versenyzett. Köszönettel tartozom a családomnak, Ron Dennisnek, Martin Whitmarshnak és Norbert Haugnak is, akik támogattak eddigi pályafutásom során."

  "De a Formula-1-ben nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Fernando Alonso csapattársaként kezdhetem meg Formula-1-es pályafutásomat. Nagyon izgalmas lesz ellene (is) harcolni."

  Hamilton azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megveri csapattársát, a kétszeres világbajnok Fernando Alonsot. "Mindig erős csapattársaim voltak, így újra és újra fel kellett tennem a kérdést, hogy mit kell tennem annak érdekében, hogy megelőzzem ezt a fickót és meddig mehetek el. Fernando kemény dió lesz, de éppen ezért szeretem a versenyzést."