Mclaren új csodagyereke!
 • Djemba
  #57
  Angliában az autósport nagy népszerűségnek örvend, habár bajnokot utoljára tizenegy esztendővel ezelőtt avathattak. Az elvárások azonban nem változtak, álmaik megvalósítására pedig Lewis Hamilton a legalkalmasabb – véli a BRDC elnöke, Damon Hill.

  "Ő a jövő. Hosszú éveket fog eltölteni a Formula-1-ben, Azt hiszem a GP2 bajnokaként már tanúbizonyságot tett arról, hogy tehetséges. Ebben nagy szerepe van Ron Dennisnek és a McLaren csapatnak is. Az első évad a legnehezebb ez nem vitás, de mindössze annyit kell tennie, hogy rátapad Alonso kipufogójára." – véli Hill.

  Egy újonc versenyző számára mindig nagy kihívást jelent a csapattársa legyőzése, pláne ha ő a címvédő. "El kell fogadni, hogy vannak olyan nagy tehetségek, mint Michael Schumacher, Alain Prost vagy Ayrton Senna, akik rögvest fel tudják hívni magukra a figyelmet. Hamar maguk mögött hagyták csapattársaikat." – tette hozzá az 1996-os évad bajnoka, aki hasonlóságot vél felfedezni saját karriere és Hamilton pályafutása között.

  "Majdnem olyan, mint akkoriban. Az első két csapattársam nagyszerű tehetség volt. Ez védőpajzsként működött, mert senki nem várta el tőlem, hogy legyőzzem Alain Prostot vagy Ayrton Sennát. De én mindig diadalmaskodni akartam felettük."