MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
  • tomcsa4
    #427
    Erre nem tudok mit mondani. Illetve tudok, de Te se sértegettél, akkro én sem.

    Hallottál már arról, amikor az Apple lejátszója szar volt és az utánzat jobb? Mert megtörtént.

    Nm tudom mennyire lesz tartós ez a MOMO (oda is írtam, hogy élettartamot nem tudom, neten olvastam róla, ohgy elég jól bírják, de ugye sose lehet tudni, így erre óvatosan adok), de hogy nagyon jó minőségű, az fix.

    Nagyon dícséred a Sony-t. Igen letett valamit az asztalra, de ez nem azt jelenti, ohgy csak ő lehet a jó és más nem. Te meg nagyon így beszélsz.

    Akkor ne vegyél Sharp kijelzőket, csak Samsungot (megjegyzem a világon a Sharp az éllovas), ne vegyél Buffalo memóriákat (japán cucc), csak Kingmaxot/Geilt és egyáltalán semmit, csak aminek neve van.

    A másik: szerintem ha valaki 20-30 ezer forint környékén vesz lejátszót, maximum egy 4-5 ezer forintos fülest ad hozzá, de már azt is nehéz szívvel. Na mármost, én szerintem ha egy lejátszóhoz gyenge gyári fülest adnak, akkor az mindent elárul. Ez itt a gond ohgy ezt nem érted.

    Tessék

    Remélem te nem azok közül vagy, akik fikázzák a MOMO-t (meg mást), hogy semmit nem találnak a neten, holott a MOMO nem a cég neve, hanem a termék fantázianeve. Ergo nem is ismerik a céget (holott ott van a dobozon, a kézkönyvben), ezáltal jó hogy nem találnak semmit.

    Én köszönöm! Nekem tetzsik, amit megvettem, egyedül az élettartamtól félek (megint említem, hogy ezt oda is írtam lent). De majd megírom ok?