MP4 Lejátszók, Firmware, Themes.
  • 5c0rp330n
    #421
    bullshit. ezt hívják úgy, hogy félrebeszélés.
    "Hangzásban a drágábbakat is leveri (Philips, Sony)"
    ezt állítottad egy ócska névtelen kínai hamisítvány szarról. és nem magyaráztad meg. az volt a magyaráztod, hogy úgyis igénytelen vagy és szar fülest használsz és akkor úgy sem veszed észre a különbséget, ami köztük van. nagyon jó, hogy ezt ilyen gyorsan leszögezted, mert ezzel már elárultad, hogy neked az igényesség, hangminőség semmit sem számít, innentől kezdve a témában a "szakértésed" egy kalap szart sem ér. ezzel akartad alátámasztani azt a kijelentésedet, hogy az a fos leveri a Sony lejátszókat hangminőség terén. ezt mégis hogy gondoltad? a Sony-t, aki ~30 éve az egyik legjobb hangminőségű hordozható lejátszókat gyártja az egész piacon. több szót sem érdemes erre pazarolni.
    nem csak Sonym volt, úgyhogy ez a tipped sem jött be és inkább te vagy nevetséges, hogy ilyet feltételezel. és nem használok 30ezres fülest, egy 10k alatti fülest használok (cx300), otthon pedig egy hd555-t, ez kb 20k. próbáltam Sony-tól kezdve Mpio-n és Philips-en át mindenféle forrásról hallgatni zenét, hallgattam lossless minőséget is Sound Blaster kártyáról és hallgattam mp3-at kínai fos lejátszóról, tudom mi a különbség köztük, pénzben ki sem fejezhető.
    az ilyen kínai cégek (ilyen a pti is és minden névtelen szar) abból élnek, hogy kémkednek, és egy az egyben lelopják a tényleg jó és népszerű (ipod, sony, stb) lejátszók kinézetét és eladják az olyanoknak, akik semmit nem értenek hozzá és teljesen igénytelenek. egy ilyen lejátszó tarthat pár napig, pár hónapig, tovább biztosan nem, iszonyatosan rossz minőségük van minden téren. az aksijuk általában papiron sem erős, és a valóságban még annak sem bírják a felét sem. sokszor előfordul, hogy amennyi memória rájuk van írva, valójában feleannyi van. hivatalos support nincs hozzájuk, fw frissítésről álmodni sem lehet, általában a garanciával sem érsz semmit, mert amikorra tönkremenne a lejátszó (pár hónap alatt), már maga a cég sem létezik, mert tönkrement/lecsukták őket hamisításért.
    vannak értelmes márkák, amiket komolyan lehet venni. ilyen például a Sony, iRiver, iAudio, Apple, Mpio, Samsung, Creative és ilyen például a kínai Meizu is. ezek mind elismert gyártók, elismert termékekkel. amikről te beszélsz, azok a névtelen szarok hivatalosan talán nem is léteznek, nincs egy honlapjuk sem, lopásból és hamisításból élnek és azzal, hogy elárasztják a piacot a fos lejátszóikkal, és átverik azokat a szerencsétleneket, akik nem értenek hozzá. ha te ilyen segg vagy, hogy bedőltél nekik, csak gratulálni tudok, de legalább mást ne rángass bele a baromságaidba, elég ha egyedül neked kell szopnod vele.