Apex7#100
Megintcsak az a kérdés, hogy ki mire használja a gépét. A hivataloknak untig elég a Win 2000 - ronda de megbízható és nem zabál sokat.
Win Xp Sp2-es , meg szinte mindenre jó. Személy szerint jobban örültem volna egy SP3-asnak, mert több értelme lett volna, mint írni egy vadiúj oprendszert sok sok csilli-villivel, meg új technológiákkal, persze szükség van az innovációra, de egy Office Xp vagy 2003 simán fut és minden átlagfelhasználó igényeit kielégíti.
Persze megnint be vagyunk gerjedve a Vistára, mert az új és biztos jobb, de ne feledjük, hogy az XP is csak a második javítócsomag után lett olyan amilyen, használható és szinte fullkompatibilis.
Persze pl. én pozitívumként élem meg, mert az új OS sokat követel, a hardvergyártók meg újítanak és fejlesztenek, ez nekünk jó, mert az új technolgiák egyre olcsóbbak és könnyeben megvesszük őket, míg a burzsuj banda megveszi az 512-es video karikat, meg a Core Duo procikat.
Ami meg a programokat illteti:
Ja ebben a pillanatban abbahagynának minden fejlesztést, akkor is életem végéig lenne elég programom Xp-re.
A játékosok meg majd váltanak, de lehet hogy jobban járnak egy PS3 al vagy más konzollal, elvégra most már azok vannak előtérben és a PC-s verziójuk vagy csak emulátorral, vagy abszolút nincs:
pl. Devil May Cry - Spec Edition...