A Szökés Játék
  • xido
    na nézzük az első benyomásaimat...negatívumok:
    -börtönbe vonuláskor ostoba tipikus gettózene,mint mikor egy hülye küldetés jön Activision-ös szuperhős játékkor..jelenetzáró felvillanós vágásnál is valami gagyi zene,nem a megszokott sorozatbeli.
    -D.B.Cooper egy kopasz buzeráns szemüveges szar lett,nem értem miért lett volna nehéz őt is rendesen megformálni és behívni a színészt,hogy szinkronizálja.
    -Abruzzi-t szerintem nem ő maga szinkronizálja,vagy szar formában volt és még az akcentusát se használta.
    -életszerűtlen "küldetés kudarc",csak nyomd meg a gombot és próbáld elölről,semmi riadózás,elverés,magánzárka,pedig ott vagyok a tiltott zónában.
    -nem tudok csak úgy bárkit megütni,arról már nem is beszélve,hogy csak akkor tudok ugrani,amikor a pálya miatt kell..beleütni meg pláne semmibe,vitrinbe sem..
    értem én,hogy nem lehet önállóskodni,mert kötött a történet,de valami életszagot,ha már végre van valami börtönös:)
    pozitívum:
    -jó bejárni a Fox Rivert-amennyire engedi a küldetés-,az eredeti színészek jók,nem nagyon lógnak ki a szerepből,T-Bag a legjobb,mint mindig.
    -súlyzózás,boxzsákolás,hogy mennyire látszik majd meg,nem tudom..és talán tiltott bunyózások pénzért..