Prison Break Játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#papakacsint>#papakacsint>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#nemtudom>#nemtudom>
pfööööjjjj- egyszerûen a grafika gusztustalan (emberek 2010 van ez meg vagy 2005-s grafika), a játékmenet nagyon unalmas, semmi szabadon mászkálás, az AI az buta mint a s*ggem,(hát attól meg majdnem a falnakrohantam már h amikor elkapnak milyen fejeket vágnak azok a smasszerek meg az a hülye hang-mintha 5 éveseknek készült volna) és ezaz egérrel való hadonászás meg kikészit... , jah a vérröl meg nemis beszélek ami olyan átlátszó, mint a viz... <#falbav>#falbav>
komolyan mondom h ha ugy csinálnák meg ezeket a filmátiratokat mint amit tényleg a filmekben látunk (semmi háttértörténet, hanem pl ugyanúgy végigmennénk scofielddel meg sucréval meg a többi szököttel a történetet)-hát én sokkal jobban örülnék neki az tuti!!!
a mozgások is irtó rondán vannak megoldva,ráadásul még mindenki ugyanúgy megy (hónaljgombás-beállással), mimikával sem tökölhettek túlságosan sok idõt...
szóval 10/1
(ennél még a Fûrész játék is jobb volt vmelyest... (mert az 10/2 <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota> )
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
inkább semmit...<#idiota>#idiota>
-börtönbe vonuláskor ostoba tipikus gettózene,mint mikor egy hülye küldetés jön Activision-ös szuperhõs játékkor..jelenetzáró felvillanós vágásnál is valami gagyi zene,nem a megszokott sorozatbeli.
-D.B.Cooper egy kopasz buzeráns szemüveges szar lett,nem értem miért lett volna nehéz õt is rendesen megformálni és behívni a színészt,hogy szinkronizálja.
-Abruzzi-t szerintem nem õ maga szinkronizálja,vagy szar formában volt és még az akcentusát se használta.
-életszerûtlen "küldetés kudarc",csak nyomd meg a gombot és próbáld elölrõl,semmi riadózás,elverés,magánzárka,pedig ott vagyok a tiltott zónában.
-nem tudok csak úgy bárkit megütni,arról már nem is beszélve,hogy csak akkor tudok ugrani,amikor a pálya miatt kell..beleütni meg pláne semmibe,vitrinbe sem..
értem én,hogy nem lehet önállóskodni,mert kötött a történet,de valami életszagot,ha már végre van valami börtönös😊
pozitívum:
-jó bejárni a Fox Rivert-amennyire engedi a küldetés-,az eredeti színészek jók,nem nagyon lógnak ki a szerepbõl,T-Bag a legjobb,mint mindig.
-súlyzózás,boxzsákolás,hogy mennyire látszik majd meg,nem tudom..és talán tiltott bunyózások pénzért..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Átlagos minden szempontból!Egynek majd jó lesz a Metro 2033 meg a többi raklap game után valamikor.
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Közben már találtam egy oldalt ahonnan tudom szedni.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Alcohol 120% 1.9.8.7612
Torrentrõl...
Jó nagyon <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>

<#guluszem1>#guluszem1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A Prison Break nagy sikereket elért sorozat, melybõl végre játékadaptációt is készítenek - a program viszont idén már nem jelenik meg.
A játékban Tom Paxtont alakítjuk, akit azért küldtek a Fox River Állami Fegyintézetbe, hogy Michael Scofield után nyomozzon. A történet párhuzamosan fut az elsõ évad eseményeivel, Paxton pedig több karakterrel is találkozik a sorozatból, míg az eseményeket õ szemszögébõl követhetjük figyelemmel. A PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenõ játék végre megkapta megjelenési dátumát, mely nem más, mint 2010. március 26.
info: Gamekapocs