Prison Break Játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Egyszerûen nem tudom elképzelni miért akadhat nálad nálam simán megy 1600-as felbontáson meg minden !
Shep
Szertni én is szeretem, de így hogy akad nem túl mókás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát én szeretem az ilyen rejtözködös játékokat....

<#papakacsint>

Shep
Én se értem, de mindegy is, úgysem szerettem a sorozatot sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fogalmam sincs miért csinálja nálad, pedig nem egy nagy grafja van....
<#nemtudom>

Shep
Hát azt hiszem ez ennyi volt, most már 800x600-ban is akad. Ilyen hamar szerintem még egy játékot sem uninstalláltam.

Shep
Csak nálam van olyan érdekes bug, hogy ha a felbontást 800x600-ról feljebb veszem akkor szaggat az egész? 800x600-ban meg minden frankó, de hát úgy azértelég homályos szegény, mondjuk nem mintha a grafika valami nagy szám lenne.

Törölt felhasználó
hát nekem naggyon nagyonnagy csalódás ez a játék...
pfööööjjjj- egyszerûen a grafika gusztustalan (emberek 2010 van ez meg vagy 2005-s grafika), a játékmenet nagyon unalmas, semmi szabadon mászkálás, az AI az buta mint a s*ggem,(hát attól meg majdnem a falnakrohantam már h amikor elkapnak milyen fejeket vágnak azok a smasszerek meg az a hülye hang-mintha 5 éveseknek készült volna) és ezaz egérrel való hadonászás meg kikészit... , jah a vérröl meg nemis beszélek ami olyan átlátszó, mint a viz... <#falbav>
komolyan mondom h ha ugy csinálnák meg ezeket a filmátiratokat mint amit tényleg a filmekben látunk (semmi háttértörténet, hanem pl ugyanúgy végigmennénk scofielddel meg sucréval meg a többi szököttel a történetet)-hát én sokkal jobban örülnék neki az tuti!!!
a mozgások is irtó rondán vannak megoldva,ráadásul még mindenki ugyanúgy megy (hónaljgombás-beállással), mimikával sem tökölhettek túlságosan sok idõt...
szóval 10/1
(ennél még a Fûrész játék is jobb volt vmelyest... (mert az 10/2 <#mf1><#idiota> )
Pick-lock: adott zárnál egeret feltolod és amikor a sárga-szürke rész a lyukas részhez ér bal gomb és kinyitja. ugyanezt mindegyiknél. remélem tudtam segíteni. üdv

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Ezzel a Pick-lockkal mit kell csinálni? az ok, hogy klikkelgetni meg jobbra balra mozgatni az egeret de a harmadik istenért sem akar megmozdulni.. vagy rosszul kezdtem neki, és balról jobbra kell? <#nyes>

Kongy
Nekem bejön a játék, bár a szökést sosem néztem. 😄 Sztem hamarosan ráunok erre is. 😊 De attól függetlenül még fun. 😄 Csak most elakadtam. Elhasználtam az 1etlen lockpickemet, és igy nem tudom kinyitni az Asylum ajtaját. Hol szerezhetek új lockpicket?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kösz:S

Kulccsal. <#smile>

zárat hogyan kell kinyitni????

Törölt felhasználó
háát mit írjak róla? <#ravasz1>
inkább semmit...<#idiota>
Látom eléggé megosztja a közönséget a cucc. <#idiota>

szeretem a sorozatot. szerintem a játék is nagyon jó lett!
Carloska
low budget game evm cím 1990-. ért annyit se ér amugy... messzirõl kerülni 😄

tommygear
köpedék egy game
na nézzük az elsõ benyomásaimat...negatívumok:
-börtönbe vonuláskor ostoba tipikus gettózene,mint mikor egy hülye küldetés jön Activision-ös szuperhõs játékkor..jelenetzáró felvillanós vágásnál is valami gagyi zene,nem a megszokott sorozatbeli.
-D.B.Cooper egy kopasz buzeráns szemüveges szar lett,nem értem miért lett volna nehéz õt is rendesen megformálni és behívni a színészt,hogy szinkronizálja.
-Abruzzi-t szerintem nem õ maga szinkronizálja,vagy szar formában volt és még az akcentusát se használta.
-életszerûtlen "küldetés kudarc",csak nyomd meg a gombot és próbáld elölrõl,semmi riadózás,elverés,magánzárka,pedig ott vagyok a tiltott zónában.
-nem tudok csak úgy bárkit megütni,arról már nem is beszélve,hogy csak akkor tudok ugrani,amikor a pálya miatt kell..beleütni meg pláne semmibe,vitrinbe sem..
értem én,hogy nem lehet önállóskodni,mert kötött a történet,de valami életszagot,ha már végre van valami börtönös😊
pozitívum:
-jó bejárni a Fox Rivert-amennyire engedi a küldetés-,az eredeti színészek jók,nem nagyon lógnak ki a szerepbõl,T-Bag a legjobb,mint mindig.
-súlyzózás,boxzsákolás,hogy mennyire látszik majd meg,nem tudom..és talán tiltott bunyózások pénzért..
balee4
Jaja én is elrakom késõbbre, most AC2-t tolom ezerrel, meg Dragon Age kieget akarom elkezdeni. Ja meg Metro 2033.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

<#eljen><#hehe>

Prince23
Húhúh, de süt a képekrõl, hogy ez bizony konzolos játék inkább mint pc-s xd

grebber
Menj ide menj oda lopakodj szerezd meg stb.
Átlagos minden szempontból!Egynek majd jó lesz a Metro 2033 meg a többi raklap game után valamikor.

Next PC upgrade: 2022

balee4
Képek alapján nem rossz, maga a játék milyen?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Scouser
Kellerman a legnagyobb😊

You\'ll Never Walk Alone

VRolee94
Jah oké.
Közben már találtam egy oldalt ahonnan tudom szedni.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

zártkörû oldal...

VRolee94
Privátba leírnád nekem a linket?
Köszi.

Deamont utálom alcoholt használok és azzal megy is.
Alcohol 120% 1.9.8.7612
Torrentrõl...
Jó nagyon <#nyes><#eplus2><#eljen>

Hát a faxom már el is indítottad..hogyan..daemon oszt kész..ahogy az nfo is irja..tages van rajta vagy nem....
<#guluszem1>

VRolee94
Torrentel szedted vagy rapidsharerrel?

aaaaAAAAÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁÁÁ-----YEAH.....

Prison.Break.The.Conspiracy.CLONEDVD-AVENGED

Törölt felhasználó
10 perc játék azt kell mondjam, nagyon hangulatos játék. Jó volt újra látni a szereplõket.
grebber
Innen rendelve 5570FT kiszállítással!

grebber

grebber

VRolee94
Jó lesz ha megjelenik!
Én már várom.

tuti vétel a game. engem meggyözött. szerinem kb 10-szer biztos végig fogom játszani. sorozatot is kb annyiszor néztem végig.

grebber

grebber

http://prisonbreak.deepsilver.com/ most nyilt meg a hivatalos honlap

grebber
grebber

grebber

Bence94
nekem ezek a képek olyan gagyi mûanyag érzést váltanak ki belõlem.na meg azt hogy 5 vagy mennyi évadon szökni?...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber

grebber
TGS 2009: Végleges dátumot kapott a Prison Break.

A Prison Break nagy sikereket elért sorozat, melybõl végre játékadaptációt is készítenek - a program viszont idén már nem jelenik meg.

A játékban Tom Paxtont alakítjuk, akit azért küldtek a Fox River Állami Fegyintézetbe, hogy Michael Scofield után nyomozzon. A történet párhuzamosan fut az elsõ évad eseményeivel, Paxton pedig több karakterrel is találkozik a sorozatból, míg az eseményeket õ szemszögébõl követhetjük figyelemmel. A PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenõ játék végre megkapta megjelenési dátumát, mely nem más, mint 2010. március 26.

info: Gamekapocs