187
A Szökés Játék
-
strebacom #107 Hóó, én a 8-nál vok, most....
-
#106 Chapter 9 a vége! -
strebacom #105 Ja mág annyit hány chapterböl áll???
-
strebacom #104 -
#103 Na megszöktem.Azaz végigvittem.Egynek jó volt. -
#102 azér ez tök komoly elvileg 9 nap múlva jelenik meg és mi már játszunk vele xD -
#101 Hát pedig tényleg béna vagy. -
#100 Hát őszintén megmondva én komolyabb játékra számítottam, 3nap alatt végigjátszottam.Minden nap kb 2,5óra.
Tetszik meg minden jó, de túl rövid. -
#99 Örülök most nagyon, úgy látszik nem csak én vagyok béna hanem tényleg ilyen fosra csinálták meg... kikészít engem is. főleg mikor sietni kell mert jön az őr. egyet kinyitok de hármat lehetetlen -
strebacom #98 Baxameg ez igaz...
-
#97 Igen mert van annyi eszem hogy megnéztem a galériáját ahova feltette! -
strebacom #96 Te látod a képet amit belinkelt....
-
#95 Pedig ez egyszerű rész figyeld ki merre megy miket világit a lámpával és a sötétbe menjél halkan elkerülve az őrt!.
Ez még egy full egyszerű rész! -
strebacom #94 Na próbáld meg még egyszer...mi van a képen te látod...
-
eeloz #93 http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1192804383&status=show&kepnev=11928043831269107054.jpg ez lemaradt -
eeloz #92 ittvan 2 kep ha ez segít
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1192804383&status=show&kepnev=11928043831269107064.jpg -
strebacom #91 Képet tegyél be...
nem tom hol vagy... -
strebacom #90 Mi a faxnak Yasu...nálam anélkül is megy...új Daemon kell vagy a win7 miatt, de nekem nem kell jazu -
eeloz #89 hell osziasztok kene 1 kis segitseg. ott tartok ha a szellözöben maszkalok ellopom a levelet oszt liftakan es utana meg lemegyek 1 helyisegbe es ott hogy kell az ört kicselezni? mert mindig elkap kössz a segítséget elöre is
-
#88 Én csak telepitettem a játékot Daemon elinidt Yasu elindit és Play ennyi ! Persze fent vana legfrisebb Nvidia Physx mega DirectX is a Metro 2033 miatt ! Meg a legfrisebb NV driver ! -
#87 Egyszerűen nem tudom elképzelni miért akadhat nálad nálam simán megy 1600-as felbontáson meg minden ! -
#86 Szertni én is szeretem, de így hogy akad nem túl mókás. -
strebacom #85 Hát én szeretem az ilyen rejtözködös játékokat....
-
#84 Én se értem, de mindegy is, úgysem szerettem a sorozatot sem. -
strebacom #83 Fogalmam sincs miért csinálja nálad, pedig nem egy nagy grafja van....
-
#82 Hát azt hiszem ez ennyi volt, most már 800x600-ban is akad. Ilyen hamar szerintem még egy játékot sem uninstalláltam. -
#81 Csak nálam van olyan érdekes bug, hogy ha a felbontást 800x600-ról feljebb veszem akkor szaggat az egész? 800x600-ban meg minden frankó, de hát úgy azértelég homályos szegény, mondjuk nem mintha a grafika valami nagy szám lenne. -
#80 hát nekem naggyon nagyonnagy csalódás ez a játék...
pfööööjjjj- egyszerűen a grafika gusztustalan (emberek 2010 van ez meg vagy 2005-s grafika), a játékmenet nagyon unalmas, semmi szabadon mászkálás, az AI az buta mint a s*ggem,(hát attól meg majdnem a falnakrohantam már h amikor elkapnak milyen fejeket vágnak azok a smasszerek meg az a hülye hang-mintha 5 éveseknek készült volna) és ezaz egérrel való hadonászás meg kikészit... , jah a vérröl meg nemis beszélek ami olyan átlátszó, mint a viz...
komolyan mondom h ha ugy csinálnák meg ezeket a filmátiratokat mint amit tényleg a filmekben látunk (semmi háttértörténet, hanem pl ugyanúgy végigmennénk scofielddel meg sucréval meg a többi szököttel a történetet)-hát én sokkal jobban örülnék neki az tuti!!!
a mozgások is irtó rondán vannak megoldva,ráadásul még mindenki ugyanúgy megy (hónaljgombás-beállással), mimikával sem tökölhettek túlságosan sok időt...
szóval 10/1
(ennél még a Fűrész játék is jobb volt vmelyest... (mert az 10/2 ) -
tumpi #79 Pick-lock: adott zárnál egeret feltolod és amikor a sárga-szürke rész a lyukas részhez ér bal gomb és kinyitja. ugyanezt mindegyiknél. remélem tudtam segíteni. üdv -
TottiZsolt #78 Ezzel a Pick-lockkal mit kell csinálni? az ok, hogy klikkelgetni meg jobbra balra mozgatni az egeret de a harmadik istenért sem akar megmozdulni.. vagy rosszul kezdtem neki, és balról jobbra kell? -
#77 Nekem bejön a játék, bár a szökést sosem néztem. :D Sztem hamarosan ráunok erre is. :) De attól függetlenül még fun. :D Csak most elakadtam. Elhasználtam az 1etlen lockpickemet, és igy nem tudom kinyitni az Asylum ajtaját. Hol szerezhetek új lockpicket? -
barcames #76 kösz:S -
tmisi #75 Kulccsal. -
barcames #74 zárat hogyan kell kinyitni???? -
#73 háát mit írjak róla?
inkább semmit... -
tmisi #72 Látom eléggé megosztja a közönséget a cucc. -
totahun #71 szeretem a sorozatot. szerintem a játék is nagyon jó lett! -
#70 low budget game evm cím 1990-. ért annyit se ér amugy... messziről kerülni :D -
#69 köpedék egy game -
xido #68 na nézzük az első benyomásaimat...negatívumok:
-börtönbe vonuláskor ostoba tipikus gettózene,mint mikor egy hülye küldetés jön Activision-ös szuperhős játékkor..jelenetzáró felvillanós vágásnál is valami gagyi zene,nem a megszokott sorozatbeli.
-D.B.Cooper egy kopasz buzeráns szemüveges szar lett,nem értem miért lett volna nehéz őt is rendesen megformálni és behívni a színészt,hogy szinkronizálja.
-Abruzzi-t szerintem nem ő maga szinkronizálja,vagy szar formában volt és még az akcentusát se használta.
-életszerűtlen "küldetés kudarc",csak nyomd meg a gombot és próbáld elölről,semmi riadózás,elverés,magánzárka,pedig ott vagyok a tiltott zónában.
-nem tudok csak úgy bárkit megütni,arról már nem is beszélve,hogy csak akkor tudok ugrani,amikor a pálya miatt kell..beleütni meg pláne semmibe,vitrinbe sem..
értem én,hogy nem lehet önállóskodni,mert kötött a történet,de valami életszagot,ha már végre van valami börtönös:)
pozitívum:
-jó bejárni a Fox Rivert-amennyire engedi a küldetés-,az eredeti színészek jók,nem nagyon lógnak ki a szerepből,T-Bag a legjobb,mint mindig.
-súlyzózás,boxzsákolás,hogy mennyire látszik majd meg,nem tudom..és talán tiltott bunyózások pénzért..