En kiprobaltam a jatekot, es bar meg csak "elejen" tartok, de a grafika szerintem nagyon szep, a jatek jol es konnyen kezelheto, a kihivasnak megfelel.
Szerintem kifejezetten jo jatekkal akadtam ossze a MoC kapcsan, akik latatlanban/kepek alapjan szoljak le az no comment.
Alap 2x mindenkepp vegigjatszhato, hiszen ket oldal van, es bar a multi reszet meg nem probaltam ki, ugyhogy csak talalgatni tudok (kb. a vicces, hogy a tesztelo semmit nem ir a multirol, de azt hozza fel hatranykent, hogy nem lehet a single utan mit kezdeni a jatekkal, pedig pont hogy a multi resz az ami egy jatekot igencsak messze vihet) de az adott penzmennyisegbol osszeallithato sereggel igazi strategiai csatakat lehet vivni egymas ellen, igencsak jo mokanak tunik.
Mint tudhato van mar 1.6-os patch, igencsak sok bugkill van benne, es nem hiszem hogy nem folytatjak a bugok kiirtasat.
Tovabbi grat azoknak, akik fel vannak haborodva, ha valaki megmondja nekik hogy: "Warez is bad mmkay?". Ha letoltotok legalabb meghuzva csendesen csinaljatok, ne kurvanagy mellennyel oltsatok le azt, aki a magyar fejlesztoknek kivan tisztelegni azzal hogy megveszi a jatekukat. En is hasonloan teszek, mert ez egy jo jatek, es nem csak az über intro miatt.