Indigo#51
Én szálljak le a magas lóról tacskó koma? Olvasd már el ez utolsó hsz-edet, csupa nyáladzás és fellengzős fröcsögés, másra tőled nem futja, úgy látszik. (Nem, nem lepődtem meg:))
"fogadd el hogy évekig tart és kész."
"már miért kéne elfogadnom? Csak nem azért, mert te azt mondod?"
Nem azért mert én mondom, hanem azért mert évekig fog tartani =) De ha úgy tetszik akkor ne fogadd el, és gyártsd az összeesküvéselméleteidet a gonosz restaurátor bácsikról/nénikről, akik csontig lefejik az államokat azzal, hogy évekig pöcsölnek egy vacak porladozó 1600 éves Bibliával, holott wanek bácsi 2 hét alatt slussz-passz megcsinálná...
"minden iskolában? Hol élsz te?"
Nem mindegy hol élek? Azt nem tudom hogy benne van-e a NAT-ban, de hogy nálunk mind általánosban, mind középiskolában történelemórán tanítottak a Bibliáról az hótziher. Sőt, ezen felül lehetett járni külön Biblia órára is :)
"Persze a rabbiképzőben biztosan, ahova te is jársz..."
Csak szeretnéd. Tudom hogy utálod a zsidókat és nem is rejted véka alá a véleményed, de sajnos ez nem jött be, nem vagyok zsidó. Ellenben vannak zsidó haverjaim, akik intelligensek, okosak, akiknek te a bokájukig sem érsz fel. A zsidóktól való félelmed meg egyéni szoc. probléma, a világot sajnos nem érdekli az üldözési mániád.
"hát persze, mint például takszi, igaz? Ez tetszene neked?"
Nem wanek, ez pont nem jó példa. HF: keress másikat.
"a kisbetű szándékos volt, ezzel fejezem ki a véleményemet róla. Mint egyébként - többek között - usa, izrael, stb... Csak a miheztartás végett... Vágod?"
Aha, vágom, de ez megintcsak a te véleményed, a te problémád. A helyesírás szabályai nem veszik figyelembe, hogy most éppen hogyan viszonyulsz az adott fogalomhoz, utálod-e, szereted-e.
"Ahhoz túlságosan kevés vagy, hogy kóstolgass."
Nálam te nem vagy igazi vitapartner. Kevés vagy te ahhoz, hogy egyáltalán kóstolgassalak.