• Indigo
    Nem ismered még a dobókockát sem, hogy feltételezhettem rólad hogy megértesz egy hatoldalú kockánál komolyabb dolgot?! Én balga

"Nekem alapvetően avval volt bajom hogy kapásból 5en nekiugrottak a gyereknek"

Mit vártál? Ide nagy többségben értelmes emberek járnak fórumozni, persze hogy irritálják őket az ilyen ostoba kijelentések.

"többek között zoofil-nak mondták"

Ezt ő állítja magáról a profiljában.

"semmi értelme egy n+1-edik bibliával foglalkozni"

Igenis van értelme. Tudod a Biblia egy ember által szerkesztett könyv, a mai napig nem tudni, hogy mi alapján válogatták bele a különböző írásokat. Hogy csak egy példát említsek, a 4 bekerült evangéliumon kívül létezik még kb további 20, pl Tamás evangéliuma, ami alapjaiban kérdőjelezi meg az egyház intézményét... Ez tehát nem biztos hogy ugyanaz a könyv, amit ma Biblia néven ismernek az emberek. Azaz miket is beszélek, BIZTOS HOGY NEM ugyanaz a könyv, ezért érdekes lehet megismerni hogy mit tartalmaz.

"Inkább keresgessék csak tovább a görög filozófusok és matematikusok műveit."

Akinek az a dolga azokat keresgéli. Akinek meg nem az a dolga az nem azokat keresgéli...

"Ja hogy azt felégették a keresztények. Hoppá!"

Mire gondolsz? Kik égettek el mit?