• Skynet
    A 360 kb 50ezerért már beszerezhető a németeknél lenyomták az árát a két ellenkonzol miatt nállunk is zuhanni fog.
    Maximum fél év és minden eladási adatban elverik az ellenkonzolok teljesen joggal.
    Kevés exkluzív kevés húzónév.
    Grafika? Az egyik ismerősöm tolja a 360-al énis toltam nálla elismerem szép de az egyetlen igazán nextgen grafikájú játék a gears of war eddig rá...
    És bizony előfordul hogy itt ott bebeszaggatgatott (csak finoman) és hiába a csúcs grafika maximum 4-5 ellenfél jelenik meg egyszerre a képernyőn (kb 5-nél láttunk szaggatást...)...
    Amúgy felőlem lehet szebb a grafi (nem nevezném hatalmas különbségnek,gyk lófasz) 1 komoly box játékra jut vagy 20 komoly ps3 játék...A wii pedig egy teljesen más világ,konzol,de felesleges emlegetni hogy jobb-t a másikkét gépnél mert kb olyan mintha a flippperezést és a focizást hasonlítgatnánk,kinek ez fexik kinek az de tök más élmény.
    Hogy pc így úgy....Nemérdekel még ha szebb is a grafika egy félmilliós pc kell per pillanat olyan grafikájú játékokhoz mint egy x360 vagy ps3....
    Felőlem még az is lehet hogy lenyomja a nextgen konzol grafikát...De kit érdekel? Legalább nem kell lehuzogatni a tápkábelt a dvd meghajtóról,emulátorprogikkal szarozni,patcheket leszedegetni a normális futtatáshoz,csak játék berak,gép indít.Fél éve nem töltöttem le...Vettem meg:) pc-s játékot,tele lett a tököm az állandó patch-re várás,crack-re várás,szgépfejlesztés cécóval...
    Ja igen és mégvalami...A kis "közutált" konzolt bebaxom a kocsiba aksira csapom átalakítóval 14'-es flat-re és akármikor nézhetek filmet,játszahtok haverokkal bárhova megyek és unatkozás van...
    Úgyhogy itt zárjuk le a pc,konzol fikázásokat,mindkét szarnak vannak előnyei,de azt ne mondogassuk hogy szar a konzol mert azt amire kitalálták azt bőven teljesíti maximálisan és rengeteg komoly színvonalú játék van rájuk.