1. "Ez a Wii komolyan mondom 200 ezret is megérne legalább egy olyan hardver környezettel, mint amilyen a XBox 360-nak van"
2. "Az is tény, hogy főleg a jRPG műfaj kedvelőinek PS2/PS3 konzol = must have."
3. "Mondtam ezt úgy, hogy volt már nekem NES, SMD2, most meg van PS2, NDS, NGE, PC. A párom Wii-t akar, én meg PS3-at... ez utóbbihoz egy 5-ös találat nem ártana."
A fentieket eme cikk kapcsán irogattam, szóval nem pártoltam én sehová, csak nagyban megy a lehúzás minden fronton.
A pálfordulás igazából csak egy 10 perces számolgatás eredménye volt.
Általában mindennek elteszem évtizedekig a számláit/papírjait és leültem számolni. Ahogy már írtam elszörnyedve láttam, hogy a PS2+játékok+kiegészítőinek összege (alant a játékokat még nem is írtam) egy olyan csúnya szám, amit a PC-re fordított pénzösszeg nagyon nem ér el, holott PC-re is egy raklapnyi EREDETI játékom van, csak ugye ezek ára jóval szolidabb volt, mint a konzol játékoké + nagyon jók mostanában a mellékletek.
A másik pedig, hogy eszem ágában sincs most HD RDY tv-re költeni, és 150-et sem fogok kiadni a PS3-ért inkább, akkor legyen 2 év múlva.
Szóval a lényeg: Igen, anyagi megfontolásból.
Most olyan állapotban van a PC-m, hogy semmivel sincs gondom, minden darabjára sok év garancia van és szépen veszem a 2000 Ft-os nagy neveket, de eddig a 0-day sem okozott gondot :-)