archkoven#8
"A PS3 képességeivel messze felülmúlja riválisait"
Mivel a PS3 egy évvel az Xbox360 után jelent meg ez akár várható is lenne, a valóság viszont mást mutat. A két konzol teljesítménye között nincs nagy különbség, pláne nem akkora mint amit a cikkíró sejtetni szeretne az olyan szövegekkel, hogy "az Xbox360 képességeit tekintve a két vetélytárs közt helyezkedik el", ez kb. olyan mintha azt mondanánk, hogy Lékó Péter sakktudása a cikkóróé és Kramnyiké között helyezkedik el, ami persze igaz, csak...
Mivel számos játék van ami a PS3-ra és az Xbox360-ra egyaránt megjelent, a Gamespot összehasonlította őket grafikai szempontból, hogy eldöntse mennyire döngöli a földbe az újonnan megjelent PS3 az egy éves Xbox-ot.
http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&click=topslot
Mint a cikkből látható a játékok grafikája a játékok többségében Xbox-on jobb mint PS3-on, és ami a legmeglepőbb, hogy a Microsoft konzolján a játékok lényegesen simábban futottak, a Sony-én sok játék ZAVARÓAN SZAGGATOTT!
Ennyit az óriási teljesítménybeli külöbségről.
A Wii kontrollerje tényleg egy érdekes ötlet, de ezt a másik két konzolhoz is bármikor lehet csatlakoztatni és játékokat kiadni a támogatásával. A Wii szerintem túl drága. Már az alapgép is túl sokba kerül, pláne a játékok hozzá, szerintem a lelkesedés hamarosan alábbhagy iránta.