• Tinman #49
    Tudod mennyi most egy új PS2 8 MB rammal, 2 gamepad + egy eredeti játék? 39k.
    Egy ÚJ alap PS2 meg 27k !!!

Ebből kiindulva szerinted mennyiért lehet eladni a PS2-öt? Mondom játékok nélkül 155.000 Ft-ba van. Megsúgom: Játékok nélkül 30-35.000 Ft-ért talán elviszik.

Bukta: 120-125.000 Ft
    Persze, a PC alkatrészeken is szokott veszíteni az ember... lehet, hogy én vagyok jó üzeltember, de 10-25k-nál még nem buktam többet PC-n/1-1.5 év.

Maximalista vagy. Nem kell mind áron a 0 day játékokkal játszani, mert úgyis tele vannak buggal. Én nem szoktam bosszankodni /kevés kivétellel azért igen/, mert van úgy, hogy 1 évig is pihentetem a témát. Pl. a POP trilógiát ez év elején 2 hét alatt vittem végig és minden mp-ét élveztem, hiszen:
    1. Olcsó volt már.
    2. Olyan gépem volt már ami röhögve vitte max beállítások mellett.
    3. A patchek is szépen kijöttek, gyakorlatilag bugot nem láttam a 3 részben.

De ez igaz a Splinter Cellre is, a double agent tiszta igénytelen, fércmunka... majd talán 1 év múlva megveszem :-)

Megyek és feltelepítem az 1840 Ft-os Thief 3-at, felteszem a high-res textúrapakkot és szétörömködöm vele a fejem. (Érdekesség: A Thief 2-öt ez év januárban toltam le/vettem meg.)
    Hint: Ráér az ember, nem kell mindig a 0-day ;-)