BiroAndras#144
"A TV-k es a monitorok ara aranyosan esik"
Nem ez a lényeg, hanem hogy a konzolok és TV-k még hosszú évekig HD-re lesznek korlátozva, míg a PC-k talán már idén túllépnek rajta.
"Ez attol fugg, hogy mivel jatszol es meg mi masra hasznalod a gepedet. Sajnos egy 30"-as monitoron teljes felbontasban Oblivionhoz meg mindig szukseg van ket 8. generacios NVidia kartyahoz a legbrutalisabb processzorral es sok-sok memoriaval - es garantalom, hogy akciodus jeleneteknel meg egy ilyen gep is beszaggat."
Nem hinném. A felbontás nem számít olyan sokat. Egy darab 8800-as is visz minden mai normálisabb játékot remekül, és nem kell mellé izom proci sem. Ráadásul a DX10 jelentősen csökkenteni fogja a proci terhelést. Az Oblivion lassúsága meg szerintem nem hardver gyengeség.
"Szerintem ar-teljesitmeny aranyban a projectorok meg mindig rosszabbak a nagy TV-knel. 1080P TV-t mar $2000 korul lehet kapni, amig egy nativ 1080P _jo minosegu kepet ado_ projector ennel nagysagrendekkel tobbe is kerulhet."
Hát nem tudom hol kapsz te full HD, nagy képernyős(min. 1.5m) LCD/Plazma TV-t ilyen olcsón.