p00h#129
@tinman: csak annyit kötekdnék a jóval visszább leírt módszerrel kapcsolatban (hogy eladod a pc-s cuccaid és nemsokat buksz rajta), hogy ez csak akkor működik ha relatíve gyakran fejleszesz gépet... szal pl nem vagyok annyria benne az iparban h folyton nézem mit érdemes venni, mit mennyiért melyik fórumon lehet eladni... szal ha n veszek 10 gépet az 3-4-5 évig a gépem lesz és csak akkor veszek bele vmit ha elromlik...
Sztem sokan vannak ezzel így h szeretnek játszani, de nem ,,menedzselik" folyton a gépüket hanem hosszantartó befektetést akarnak... ÉS igaz most kb 5 év után vettem 1 új gépet és most minden megy rajta fullosan faszán és megvolt 130ból, de tudom h fél év múlva megint szitkozódok h már csak mediumon v lowon mennek rajta a cuccok... de nem akarok folyton pénzt áldozni a gépre... Erre jók a konzolok, és sztem be is fogok ruházni wii-re a közeljövőben, mert elsősorban a játékélmény a fontos, nemsoká úgyis feltörik a játékokat, lesz chip ha kell stb... és a gép télleg marad mert kell millió más dolog miatt, de lesz végre 1 olyan játékélmáéényem amit nem csak billentyűzettel és egérrel érek el....