Ezexerint otthon nem is nézel filmet csak moziban, vagy saját mozid van de minimum 20 méteres képátlójú, mert az az igazi!;)))
Én viszont továbbra is fenntartom, hogy ha a látószögedet lefedi a megjelenítő, és a felbontás is megfelelő, ahhoz hogy ne lásd a pixeleket, akkor tök mindegy hogy 70 cm-ről nézel egy moncsit vahgy 4 méterről egy bazi megjelenítőt.
Amit írsz nem érv, mert a rosszabbat ugyan úgy megszokja az ember mint a jót. Ha egy megjelenítő képes a teljes tartalom megjelenítésére, illetve amit nem jelenít meg azt nem veszed észre, az felér a legtökéletesebb milkós árú hdtv-vel.
Persze ettől függetlenül lehet, hogy neked olyan lézerélességű szemed van, ami eccerűen igényli ezt a kategóriát, de ez a te saját problémád.
Pár hete volt egy cikk az Indexen HDTV felbontású videók (BR/HD-DVD) vs DVD) teszteléséről, és senki nem esett hanyatt a különbség láttán.
A magam részéről én is csak akkor vettem észre a különbséget egy gigaTV-t nézve, amikor kurva közel menve sem pixelesedett ki a kép, csak éppen olyan közelről meg a filmet nem láttam.