IStexI#49
Puskázást azonnal ki lehet szúrni. Lehetetlen puskázni. Ha valaki észre akarja venni akkor észreveszi. Mind1 mennyien vannak. Ok monyuk 200 ember az előadóban 1 feügyelőtanárral az már más, de szentem ott is ki tudja szűrni a puskázók felét.
Még középiskolában 1xer puskázásért meg súgásért:) kiültetett a tanár a tanári asztalhoz és ott írtam tovább... Mivel ő az osztályra figyelt én mindent kipuskáztam:) De nem ez a lényeg hanem közben végignéztem a többieket:) Hát majnem meghaltam, hogy nem röhöghettem végig az egészet. Szánalmas... annyira lehet látni, hogy az hihetetlen és akkor én nem voltm tanár aki nap mint ezt látja...
Monyuk engem nem érint a téma mivel csak számolós tárgyam van.. programozás matek villanytan stb... ezekből lehetetlen puskázni szal nem is foglalkozom vele.
A "kényszertárgyakat" viszont kegyetlenül kipuskázom, ápszolut nem érdekel ha kivágnak.. persze pontosan képben vagyok, hogy mik a következmények mert ha pl tárgymegtagadásasl jár akkor már annyira nem vicces...
Tanártól függ az egész. Van olyan tanárom aki 140cm mély és nő.. De olyan brutális a fellépése, hogy a múltkor egy 2méteres csávót úgy vágott ki, hogy majdnem elsírta magát:) A félévének monyuk annyi is lett... Monyuk ez 1 fontos tárgy volt de van másik véglet is. Kevésbé fontos tárgy, laza tanár... közli, hogy akkor van 1 óránk és akkor most kimegyek kávézni 20p múlva jövök.